taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla locuri de munca gherla dej cluj mariflor muncitor locuri de munca gherla dej cluj mobila montaj outlet locuri de munca gherla dej cluj mecanic alis electrician
dezinfectant elevi scoala temperatura

Pregătiri pentru redeschiderea școlilor, calendarul înscrierilor la Evaluare Națională și Bacalaureat ar putea fi modificat

Conducerea Inspectoratului Școlar Județean Cluj a organizat joi, 21 mai, o videoconferință cu directorii unităților de învățământ preuniversitar din județ, la care au fost invitați să participe prefectul județului Cluj, Mircea Abrudean, directorul Direcției de Sănătate Publică a jud. Cluj, Mihai Moisescu și primari ai localităților din mediul rural.

Au fost abordate măsurile de prevenire și combatere a îmbolnăvirilor pe care unitățile de învățământ trebuie să le ia în perioada de pregătire a examenelor naționale.

A fost un dialog eficient pentru toate instituțiile care au responsabilități în organizarea și desfășurarea în condiții de siguranță a activităților ce se vor desfășura în școli în perioada 2-12 iunie și în perioada examenelor.

sala clasa banca

Începând cu data de 2 iunie, vor reveni pe băncile școlii elevii claselor a VIII-a și a XII-a, care vor face ultimele pregătiri pentru susținerea examenelor de Evaluare Națională și Bacalaureat.

Cursurile din învățământul preuniversitar au fost suspendate în întreaga țară începând cu data de 11 martie, ca urmare a epidemiei cu noul coronavirus.

După două luni în care elevii au participat la cursuri online pe platformele educaționale, acum are loc încheierea situațiilor școlare pentru clasele a XII-a. Urmează peste o săptămână încheierea situațiilor pentru clasele a VIII-a și apoi pentru restul elevilor.

Nu este exclusă în acet moment o modificare a calendarului înscrierilor elevilor pentru examene. Urmează ca în zilele următoare Ministerul Educației să aducă precizări în acest sens.

sus(2)jos(0)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns