taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
pro romania tiberiu baraian pro romania gherla alegeri locale 2020 candidat
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca sofer gherla mariflor dej cluj angajare
mircea abrudean prefect cluj

Prefectul de Cluj, soția și copilul de 9 luni, confirmați cu Covid

Prefectul Clujului, Mircea Abrudean, a primit o veste neplăcută din partea medicilor. El, soția și copilul în vârstă de doar 9 luni, au fost confirmați cu noul coronavirus.

„În cursul serii de vineri am fost cu băiețelul nostru de 9 luni la UPU Pediatrie, pentru că avea febră. Am crezut inițial că are legătură cu ieșitul dințișorilor. După consultul de specialitate, medicii au constatat că are faringo amigdalită. Având în vedere simptomatologia, a fost testat pentru Covid-19. Rezultatul a venit sâmbătă după-amiază și a fost pozitiv. Ne-am testat și eu, și soția mea, iar ambele rezultate au fost pozitive, deși suntem asimptomatici”, a delcarat prefectul.

Duminică, întreaga familie se va interna la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase.

O anchetă epidemiologică este în curs de realizare de către DSP Cluj.

„Consider că este extrem de importantă transparența, așa cum am procedat și până acum în comunicarea publică. Vreau să îi îndemn încă o dată pe toți clujenii să fie responsabili, să se prezinte la medic atunci când prezintă simptome, iar celor care încă pun la îndoiala existența acestui virus, să se gândească de două ori înainte de a face astfel de afirmațîi. Am toată încrederea în sistemul nostru medical, care a avut rezultate excelente până acum și sunt convins că vom trece cu bine peste această perioadă! Va doresc tuturor multă sănătate și succes în tot ceea ce faceți. Va voi ține la curent cu evoluția situației”, a mai transmis prefectul.

foto: arhiva

sus(15)jos(10)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

1 comentariu

 1. Da! Da! Da! Județ fără cazuri noi... Dacă nu avea copilul episodul nici vorbă de....
  Și mai stau internați prin clinici + autoarest + retestari la copil că așa trebuie - manevre în care pot liniștit răspândi - manevre pentru asimptomatici care consumă timp și bani!
  Era cazul ca doar mama și copilul să ajungă în clinică specializată și domnul sa stea izolat într-o clinică de pescuit acreditată COVID dacă are cu ce pe banii lui.
  Dar nu e de speriat - cu avântul medicinii pana acum OMS a tras concluzia ca sunt 2 tipuri de oameni : Carea au avut COVID și care VOR AVEA COVID.
  DAR NOI SUNTEM TĂTARI.!

  sus(10)sus(2)

Lasă un răspuns