taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca bontida gherla dej cluj mecanic auto hayak gherla stand up comedy ivanov

Predarea cheii la liceul „Petru Maior” – FOTO

Vremea ploioasă de joi dimineaţă a făcut ca „Predarea cheii” la liceul „Petru Maior” să se desfăşoare în sala de sport a liceului, însă asta nu a ştirbit cu nimic frumuseţea şi emoţia momentului.

După ultima ora de dirigenţie, elevii celor patru clase a XII-a ale liceului şi-au luat rămas bun de la liceu în cadrul unei festivităţi, predând ştafeta colegilor mai tineri. După un Te Deum au ţinut cuvântări festive directorul Cosmina Forţ şi primarul Ioan Neselean.

galerie foto: imagini de la festivitate – foto: Ioan Moldovan

galerie foto gherlaCei mai merituoşi elevi au fost premiaţi de diriginţi, dar la loc de cinste s-au aflat şi elevii cu rezultate deosebite la olimpiade.

Fetele au fost cele care şi-au adjudecat anul acesta titlul de „şef de promoţie”. De la profilul real, cea mai mare medie pe ultimii patru ani a fost obţinută de eleva Timea Hoza din clasa a XII-a B (9.94), iar de la profilul uman Carina Rus, din clasa a XII-a D (9.91)

Familiile, rudele şi prietenii, veniţi cu zeci de buchete de flori, au îmbrăţişat în final absolvenţii, care intră astfel într-o nouă etapă a vieţii.

sus(10)jos(1)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns