taxi gherla telefon
mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon excavator gherla dej cluj
liceu ana ipatescu gherla predarea cheii

Predarea cheii la liceul „Ana Ipătescu” – FOTO+VIDEO

Elevii claselor a XII-a de la liceul „Ana Ipătescu” şi-au luat joi rămas bun de la şcoală şi profesorii care i-au educat.

După ultima ora de dirigenţie, cântând „Gaudeamus”, elevii s-au îndreptat spre sala profesorală şi direcţiune, unde au primit cheia liceului de la directorul instituţiei de învăţământ.

În sala de sport a şcolii a avut festivitatea de predare a cheii către colegii din clasa a XI-a.

Ne pare rău că ne despărţim de generaţia 2017, care a lăsat lucruri frumusoase în urmă. Am încercat în cei patru ani de liceu să vă oferim aripi, cu care să puteţi zbura spre viaţa de adult„, a fost mesajul directorului Radu Ielcean. Mesaje de felicitare şi succese pe mai departe a transmis şi primarul Ioan Neselean. Au fost prezenţi protopopii Paul Isip şi Alexandru Hruban, dar şi părintele Calinic de la Mănăstirea Nicula.

galerie foto: imagini de la festivitate

galerie foto gherlaÎn uralele colegilor a fost felicitată şefa de promoţie, Mois Brigitte Izabela, care a încheiat cei patru ani de liceu cu media 9.99.

Diriginţii claselor a XII-a şi-au premiat apoi cei mai merituoşi elevi. Au fost premiaţi şi elevii care s-au distins prin rezultate deosebite în activitatea şcolară în cei patru ani de liceu.

Emoţionaţi, părinţii, rudele şi prietenii absolvenţilor i-au copleşit pe aceştia cu buchete de flori, s-au făcut fotografii, s-au dat şi lacrimi de emoţie, în acest moment important al vieţii adolescenţilor.

video, în continuare

sus(15)jos(5)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon apartament chirie gherla

Lasă un răspuns