taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon
femeie pat bucurie laptop

Poți obține un împrumut dacă nu ești angajat? Ce trebuie sa știi

Împrumuturile sunt din ce în ce mai ușor de obținut. Dacă ai nevoie de o suma de bani pentru rezolvarea unei urgențe sau dacă vrei să îți cumperi o casă, poți să soliciți împrumuturi de la bănci sau IFN-uri, iar acestea sunt acordate cât se poate de rapid.
Totuși, există condiții, iar una dintre condiții este aceea de a fi angajat. Atâta vreme cât ai un loc de muncă prin care beneficiezi de un venit constant, creditarea nu este o problemă.
Există, însă, o mulțime de persoane care nu au statut de salariat, însă pot avea nevoie de credite rapide. Dacă ai un business propriu, ești freelancer sau primești bani din drepturi de autor sau chirii, solicitarea creditului poate să îți solicite ceva mai multă informare și timp. Totuși, chiar și în astfel de soluții poți obține împrumutul pe care îl dorești.

Cum poți obține un împrumut dacă nu ești angajat?

Pentru a te putea bucura de un credit, trebuie să ai alte categorii de venituri în afară de cele salariale. Chiar și atunci când nu ai însă, nu este totul pierdut.
În principiu, trebuie să ai cu ce garanta pentru împrumutul pe care îl primești, iar acest lucru se poate face prin:

  • Dovezi că ai un venit frecvent din chirii, proiecte de freelance sau drepturi de autor. Pentru a dovedi acest lucru este nevoie, de cele mai multe ori, doar de un extras bancar. Multe dintre aceste venituri sunt sustenabile și duc la aprobarea împrumutului
  • Garantarea cu un bun de valoare. Poți să îți garantezi împrumutul cu bunuri mobile sau cu bunuri imobile. Automobilele, locuințele sau diverse bunuri cu valoare ridicată pot reprezenta un gaj ideal pentru împrumutul pe care îl dorești

Ce trebuie să faci pentru a obține un împrumut?

Chiar dacă nu ești angajat, primul lucru pe care trebuie să îl faci este să apelezi la o banca sau la un IFN. Aceste instituții vor analiza cu atenție situația ta și te vor ajută să obții cel mai bun scor pentru obținerea împrumutului.
Foarte mulți oameni care nu sunt salariați sunt descurajați din start de ideea unui împrumut și nici măcar nu încearcă. Realitatea este că împrumuturile pot fi acordate aproape oricui, în condițiile în care orice instituție financiară are de câștigat de pe urma unei creditări.
Înainte de a solicita un împrumut însă, este bine să te asiguri că ai cu adevărat nevoie de el și că îl poți rambursa. Dacă nu ai venituri constante care să îți permită plata ratei, este indicat să încerci să găsești o varianta optimă prin care poți câștigă bani, după care să soliciți împrumutul.

Pentru ce poți solicită un împrumut?

Pentru absolut orice nevoie! Poți alege împrumuturi imobiliare, împrumuturi auto sau împrumuturi pentru investiții și nevoi personale.
Dacă este solicitat cu atenție, împrumutul este un instrument excelent care îți poate îmbunătăți viață în mod considerabil.

(P)

sus(0)jos(0)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns