ochelari gherla gama optic
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
lemnul verde cofetarie gherla prajitura tort telefon
milano restaurant pensiune cazare gherla dej nima cluj sala evenimente copii joaca
service auto gherla dej cluj milano
mariflor gherla fabrica angajare locuri de munca gherla dej cluj muncitor
locuri de munca angajare gherla fabrica umerase ch industrial gestionar electrician
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon service reparatii chei auto gherla dej cluj chip inlocuire sofer angajare mariflor gherla dej cluj
escape gherla restaurant angajare ospatar bucatar curatenie dej cluj
culturism dej cupa romaniei

Pompierul cu mușchi din Gherla de la ISU Cluj, Vasile Sican, pe podium la Cupa României la Culturism – VIDEO

Vasile Sican este soldat în cadrul Detașamentului 1 de pompieri I.S.U. „Avram Iancu” Cluj-Napoca și este cunoscut după rezultatele obținute până acum în culturism – el are în palmares titlul de vicecampion național.

Cea mai recentă reușită a sportivului de 20 de ani este participarea încununată cu un loc III la Cupa României la Culturism, eveniment de anvergură organizat la sfârșitul săptămânii trecute la Dej, de Pro Nutrition.

Vasile a concurat la categoria culturism juniori mici 70 kg, unde a avut nouă adversari bine pregătiți.

„Am avut o lună la dispoziție pentru a mă pregăti pentru această competiție, deoarece m-am hotărât destul de târziu”, spune el.

foto: Federația Română de Culturism și Fitness

Programul pregătit pentru prezentare în fața juriului a fost dat puțin peste cap de un mic incident: în runda finală, organizatorii au difuzat altă piesă muzicală decât cea pe care s-a pregătit sportivul. Vasile s-a adaptat însă rapid, a reușit să convingă și să obțină un loc pe podiumul învingătorilor.

„Sunt mulțumit de locul obținut. Cu multă muncă și entuziasm, continuăm pregătirea pentru campionatul național de anul acesta. Vreau să mulțumesc antrenorului Horea Tomescu, sălii Karma Fitness din Gherla, conducerii I.S.U. Cluj și nu în ultimul rând, iubitei mele, care a insistat să particip și m-a susținut în fiecare clipă!”

După reușita de la Dej, Vasile Sican începe acum pregătirile pentru o altă provocare, Campionatul Național, care are loc la Sibiu, între 31 august – 4 septembrie.

video gherla info

fotografi video evenimente nunta botez majorat gherla dej cluj creare site web gherla dej cluj

Lasă un răspuns