hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata locuri de munca gherla bucatar restaurant conte locuri de munca gherla incaltaminte locuri de munca gherla jocuri pariuri casier operator usr gherla intalnire

pompieri canal gherla

Pompierii au „pescuit” un porc din Canalul Morii – VIDEO

Un purcel a ajuns în împrejurări încă necunoscute în Canalul Morii, în zona Cartierului Nou.

Joi seară în jurul orei 20 au fost solicitați să intervină pompierii de la Serviciul Voluntar Pentru Situații de Urgență Gherla. Aceștia s-au deplasat cu o autoutilitară în zona podului din spatele liceului Ana Ipătescu, unde animalul mort a atras atenția trecătorilor.

Pompierii au acționat cu căngile pentru a scoate porcul de aproximativ 40-50 de kilograme din apă, într-o intervenție care a durat aproximativ 10 minute.

Nu se știe cum a ajuns animalul în apă, însă oamenii spun că nu este exclus ca acesta să fi căzut în canal undeva în amonte, în zona locuită de romi.

video în continuare – imagini primite de la Adrian

sus(9)jos(2)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns