taxi gherla telefon
psd gherla alegeri locale ioan neselean
pro romania tiberiu baraian pro romania gherla alegeri locale 2020 candidat
boca ioan pmp gherla alegeri locale 2020
alin tise pnl cluj
locuri de munca gherla dej cluj fundatura iclod irrom fabrica calorifere salariu
kasza tamas alegeri locale gherla primar 2020
usr plus gherla alegeri locale 2020 candidat
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon nisip balast gherla canalizare fose septice transport materiale constructii gherla dej cluj angajare bucatar locuri de munca gherla dej cluj conte restaurant
politie copii circulatie gherla

Polițiștii s-au jucat cu copiii „Surpriză sau amendă”, în campania Verde la educație pentru circulație – FOTO

Poliția Română și Lidl au lansat sâmbătă la nivel național, a șaptea ediție a Campaniei de educație rutieră ”Verde la educație pentru circulație”.

Campania s-a derulat simultan în mai multe orașe din România, între care și la Gherla, pe platoul de pe strada Hășdății. Este vorba despre un proiect adresat copiilor cu vârste cuprinse între 4 și 10 ani.

Noutatea evenimentului „Verde la educație pentru circulație” de anul acesta constă în jocul „Surprize sau amenzi?”, care îi va ajuta pe cei mici să asimileze, prin joc și premii, regulile de circulație explicate de reprezentanții Poliției Române, oferindu-le tuturor șansa de a deveni pietoni responsabili, astfel încât, pe termen lung, numărul de accidente în care sunt implicați, cu vină, cei mici, să se reducă. An de an, copiii învață de la polițiști regulile de circulație necesare pentru a fi în siguranță ca pietoni în trafic.

„Surprize sau amenzi?” – noutatea ediției din acest an

Lecția interactivă a avut loc în parcarea Lidl de la ora 11 și a constat în două părți: o primă parte informativă, iar cea de-a doua practică, pentru ca cei mici să aplice noțiunile învățate. Cei mici au aflat de la polițiști toate informațiile despre cele mai importante reguli de circulație pentru ei, și totodată cât de important este să fie atenți la trafic.

galerie foto: imagini de la activitate

galerie foto gherlaA doua parte, dedicată educației prin joc, a venit anul acesta cu o nouă componentă practică: jocul Surprize sau amenzi? Astfel, după ce polițistul le-a explicat copiilor și părinților regulile de circulație, le-a adresat participanților întrebări. Răspunsurile au fost apreciate printr-o pancartă cu „Surpriză” pentru cei care au dat răspunsuri corecte și cu „Amendă” pentru cei care trebuie să mai recapituleze regulile, încurajându-i pe cei mici să revină cu răspunsul bun.

La finalul lecției, toți copiii au primit premii și au fost declarați „absolvenți” ai cursului.

foto: Ovidiu Nagy

 

sus(8)jos(1)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon parbriz luneta gherla dej cluj atelier service

Lasă un răspuns