taxi gherla telefon
mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon excavator gherla dej cluj
politie cluj fotbal

Polițiștii din Cluj în competiție aniversară, Gherla s-a remarcat la fotbal și șah – FOTO

Polițiștii din Cluj și-au demonstrat talentele în sport, în cadrul competițiilor organizate între 20-22 martie, de Ziua Poliției.

18 echipe ale subunităților din Cluj și o echipă de la Școala de Agenți de Poliție Septimiu Mureșan din Cluj-Napoca s-au întrecut la minifotbal. Meciurile s-au jucat pe Baza Sportivă Transilvania din Cluj-Napoca, iar în finală au ajuns cei mai buni: o echipă formată din polițiști de la C.R.A.P. (Centrul de Reținere și Arest Preventiv) Cluj-Napoca și o echipă a polițiștilor de la Gherla și a celor de la Secția 7 Poliție Rurală.

Așa cum era de așteptat, meciul a fost extrem de disputat. Polițiștii de la Gherla s-au clasat în final pe locul II, pierzând pentru al doilea an consecutiv prima poziție. Locul al III-lea a fost câștigat de echipa polițiștilor de la trei secții ale Poliției Rurale din județul Cluj.

Un alt turneu care a testat perspicacitatea polițiștilor a fost cel de șah. Aici s-a detașat Lucian Corseu de la Poliția Turda, iar locul secund a revenit unui polițist de la Compartimentul Rutier Gherla, Petrică Fârtan. Teodor Cristurean s-a clasat pe locul III.

petrica fartan politie gherla sah cluj
sus(11)jos(2)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon apartament chirie gherla

Lasă un răspuns