hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata banca alianta cluj dobanda gherla gherla dentist stomatologie cabinet artdent telefon tigla metalica depozit gherla mondial dej cluj locuri de munca gherla dej cluj sofer mariflor spalatorie auto self service gherla petrom locuri de munca gherla angajare sofer livrare pizzerie al kimbo locuri de munca gherla dej cluj cusatoareasa croitoreasa

politie noaptea masina

Polițiștii i-au oprit și probleme le-au găsit – doi șoferi din Geaca și Borșa riscă închisoarea

Deşi ştiu că riscă mult, şoferii se urcă în continuare băuţi la volan, sau chiar fără permis. Două astfel de cazuri au fost sancţionate de poliţişti luni seară, oprindu-i pe aventurieri de la producerea unor evenimente nedorite.

În jurul orei 20, poliţiştii de la Secţia 7 Poliţie Rurală Gherla au oprit în trafic un tânăr în vârstă de 19 ani din satul Lacu, comuna Geaca, în timp ce circula prin Sucutard. În urmă verificărilor s-a constatat că acesta nu avea permis de conducere.

În acest caz se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, faptă pentru care tânărul riscă o pedeapsă cu închisoarea de la 1 la 5 ani.

Tot luni, în jurul orei 20,30, poliţiştii de la aceeaşi secţie de poliţie rurală au oprit pentru control un bărbat în vârstă de 61 de ani, din Borşa.

Bărbatul circulă cu maşina prin localitate, iar în urmă testării cu aparatul etilotest a rezultat o concentraţie de peste 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat. Omul a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Şi în acest caz s-a deschis dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţă alcoolului. Acum şoferul se poate alege cu amendă sau închisoare de la 1 la 5 ani.

foto: arhiva

sus(5)jos(9)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns