alegeri europarlamentare 2019 traian basescu cristian lungu pmp

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata banca cooperatista alianta cluj gherla credit dobanda iclod bobalna dej

politia gherla fotbal minifotbal dej

Polițiștii din Gherla, tari la minifotbal – locul II la campionatul de la Dej

Balonul rotund a fost cel pe care l-au urmărit de această dată polițiștii din Gherla. Vineri dimineață a avut loc pe terenul de la Parcul Balnear Toroc din Dej ediția a III-a a campionatului de minifotbal, organizat de Salina Ocna Dej.

S-au întrecut echipele de la Poliția Gherla, Jandarmeria Dej, Baza 4 Logistică Transilvania, Spitalul Penitenciar Dej și două echipe ale organizatorului, Salina Ocna Dej. Cele șase echipe au jucat meciurile în două grupe.

În formația din Gherla au jucat polițiști de la compartimentul rutier, de la serviciul criminalistic și de la posturile de poliție rurală. Aceștia au învins una dintre echipele de la Ocna Dej, iar în finală au jucat cu echipa militarilor din Garnizoana Dej, care s-au dovedit a fi cei mai buni de această dată.

Poliția Gherla și-a rezervat astfel locul II pe podium și a fost recompensată cu cupă și diplomă din partea organizatorilor.

În clasamentul final, locul I a revenit echipei de la Baza 4 Logistică Transilvania, iar locul III echipa de la Spitalul Penitenciar Dej.

La aceeași competiție, Daniel Stretea de la Poliția Gherla a primit diploma pentru cel mai bun jucător.

sus(15)jos(7)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns