taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon
politie camin studenti cluj

Polițiștii în căminele de studenți din Cluj

Polițiștii clujeni acționează în campusurile universitare pentru menținerea și creșterea climatului de siguranță în aceste zone, pentru consolidarea parteneriatului dintre aceștia și studenți.

Polițiștii Biroului pentru Centrul Universitar din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca au început acțiunile de prevenire în campusurile universitare din Cluj-Napoca.

În această perioadă, se derulează activități administrative în campusurile studențești, acțiuni premergătoare începerii anului universitar. Studenții fac demersuri legate de cazarea acestora în cămine, iar polițiștii îi întâmpină cu mesaje preventive, astfel încât aceștia să aibă un nou an universitar fără incidente.

politie camin studenti cluj

In cursul zilei de miercuri, polițiștii au distribuit studenților pliante cu recomandări pentru prevenirea furturilor și pentru evitarea implicării acestora în fapte antisociale.

Polițiștii au discutat cu studenții pentru a se asigura că aceștia își vor lua măsurile minime de protecție în ceea ce privește bunurile deținute.

Astfel de activități vor continua pentru consolidarea parteneriatului dintre polițiști și studenți.

sus(6)jos(1)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns