taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon
politie elevi liceu gherla

Polițiștii antidrog la liceele Ana Ipătescu și Petru Maior

Consumul de droguri în rândul tinerilor a căpătat o amploare tot mai mare în ultimii ani. Cei mai vizați de acest fenomen sunt adolescenții de 14-18 ani, care sunt cei mai vulnerabili la tentația drogurilor.

Elevii de la liceele „Petru Maior” și „Ana Ipătescu” din Gherla au primit joi, 19 aprilie, vizita polițiștilor, într-o activitate de informare privind riscurile asociate consumului de droguri și substanțe interzise.

Au fost purtate discuţii cu peste 160 de elevi din clasele VIII-X și șase cadre didactice despre riscurile asociate consumului de droguri sau substanţe interzise, riscurile la care se expun din punct de vedere legal în situaţia implicării în taficul de droguri şi urmările acestor substanţe asupra viitorului lor pe termen mediu şi lung.

politie elevi liceu gherla

Au participat poliţiştii de Proximitate şi Ordine Publică din cadrul Poliţiei municipiului Gherla au desfăşurat în colaborare cu specialişti din cadrul Agenţiei Naţionale Antidrog – Centrul Regional de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Cluj.

sus(6)jos(1)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns