hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata

Poliţişti clujeni la înmormântarea unui şef de post, mort prin înjunghiere – VIDEO

Un sef de post a fost gasit decedat în biroul său, prezentând urme de înjunghiere. In urma anchetei, politistii au identificat doi suspecti.

Șeful de post al Poliției din localitatea Vișeu de Jos, din judetul Maramures, Nistor Gheorghe, a fost găsit pe 4 ianuarie 2017 de unul dintre colegii săi, decedat în biroul său. În primele momente după găsirea acestuia s-a acreditat ideea ca s-ar fi sinucis, însă arma din dotare nu a fost găsită. Ulterior, procurorii au descoperit pe corpul bărbatului mai multe plăgi înțepate, semn că a fost înjunghiat.

nistor gheorghe politistAncheta, care a beneficiat de sprijinul unei echipe de specialiști din cadrul IGPR, a identificat doi suspecti in acest caz. Acestia sunt doi frati din localitate, iar unul dintre ei a fost amendat de seful de post de sarbatori.

Acestia au fost reținuți pentru 24 de ore de către procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureș, iar sambata, 7 ianuarie, au fost arestați preventiv pentru 30 de zile.

Duminica, 8 ianuarie, de la ora 14, în semn de respect şi solidaritate, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj vor păstra un moment de reculegere în memoria colegului care şi-a pierdut viaţa în timpul executării serviciului. Dimineaţă, echipaje de poliţie au pornit spre Vişeu de Jos pentru a-si conduce colegul pe ultimul drum.

In semn de recunoştinţă şi respect, timp de un minut, poliţiştii bistriteni vor înceta orice activitate şi vor păstra un moment de reculegere, iar cei aflaţi în deplasare cu autospecialele de serviciu, se vor opri şi vor aprinde rampele luminoase şi sistemul acustic, anunta IPJ Bistrita-Nasaud.

Gheorghe Nistor, în vârstă de 48 de ani, era casătorit și avea doi copii. El urma să se pensioneze în acest an.

video: imagini de la inmormantare

sus(23)jos(2)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns