mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata ochelari vedere gherla gama optic dej cluj tigla metalica depozit gherla mondial dej cluj cabinet veterinar gherla medic telefon cabinet orl gherla dej cluj locuri de munca gherla ortho medimar incaltaminte loc spatiu joaca copii gherla conte pret
pumn

Bărbat arestat după ce a lovit un polițist la Turda

Un polițist care a intervenit într-o  altercație dintre două femei a fost lovit de un bărbat. Omul a fost arestat.

Pe 30 iunie, în jurul orei 19, pe strada Stadionului, din Turda, o femeie a fost agresată fizic de o altă femeie, în timp ce se afla la plimbare cu câinii săi.

Un polițist care se afla în zonă a intervenit, dar una dintre femei a devenit agresivă și la adresa polițistului, iar acesta a imobilizat-o.

Un bărbat de 51 de ani din Turda, care ieșise dintr-un local din zonă, a început să amenințe polițistul cu acte de violență, iar la un moment dat l-a lovit cu piciorul în abdomen, deși a fost atenționat că este organ de poliție.

Pe 1 iulie, bărbatul de 51 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, iar miercuri, 3 iulie, a fost prezentat de procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Turda în faţa judecătorului pentru drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Turda, cu propunerea de arestare preventivă.

În urma probatoriului administrat, pe numele bărbatului,magistrații Judecătoriei Turda au emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, sub aspectul comiterii infracţiunii de ultraj.

foto: arhiva

 

sus(4)jos(1)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon laborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon taxi gherla telefon

Lasă un răspuns