hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata banca cooperatista alianta cluj gherla credit dobanda iclod bobalna dej locuri de munca sofer mariflor gherla dej cluj

accident dej taxi

Polițist implicat în accident la Dej, după coliziunea cu un taxi

Un bărbat a ajuns la spital după ce a fost implicat într-un accident rutier produs la Dej.

Evenimentul s-a produs marți, în jurul orei 14,30. Un bărbat în vârstă de 67 de ani din Dej, în timp ce conducea un taxi pe strada Crângului din Dej, la intersecția cu strada Vâlcele / DN1C, nu a respectat semnificația indicatoarelor „Cedează trecerea” și „Obligatoriu la dreapta”, a trecut peste marcajul longitudinal continuu, a pătruns în intersecție cu intenția de a efectua un viraj la stânga, pentru a intra în parcarea unui hotel, intrând în coliziune cu un autovehicul care circula din sens opus, condus regulamentar de un polițist aflat în timpul liber, un bărbat în vârstă de 31 de ani, din Dej.

În urma impactului, taximetristul a rămas încarcerat și a fost nevoie de intervenția unui echipaj de la detașamentul de pompieri din Dej. Omul a fost rănit ușor și a fost preluat de un echipaj medical, care l-a transportat la spital pentru îngrijiri și investigații medicale.

În urma testării de către polițiști cu aparatul etilotest, s-a constatat că niciunul din cei doi șoferi nu consumaseră băuturi alcoolice, a declarat Carmen Jucan, purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj.

foto: someseanul.ro

sus(0)jos(7)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon locuri de munca gherla ferma muncitor tractorist

Lasă un răspuns