taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
pro romania tiberiu baraian pro romania gherla alegeri locale 2020 candidat
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca sofer gherla mariflor dej cluj angajare xtru locuri de munca cluj tamplarie pvc gherla dej
politia rurala

Poliția Rurală în acțiune la Cătina, Iclod, Dăbâca și Bonțida, șoferi și comercianți amendați

Polițiștii din cadrul Secției 7 Politie Rurală Gherla au acționat marți, 22 ianuarie, între orele 8-16, pentru creșterea gradului de disciplină rutieră și reducerea ricului rutier.

De asemenea, s-a acționat pentru menținerea climatului de ordine și siguranță publică în zona  unităților de alimentație publică de pe raza comunelor Cătina, Iclod, Dăbâca și Bonțida, pentru prevenirea și constatarea faptelor de evaziune fiscală, a ilegalităților care se comit în domeniul comercializării produselor din alcool, tutun, legume, fructe și produse de panificație.

În cadrul acțiunii au fost legitimate 46 de persoane și au fost verificate opt obiective economice. Au fost controlate  38 de autovehicule.

Pentru neregulile constatate s-au aplicat 39 de sancțiuni contravenționale. 17 dintre acestea au fost aplicate pentru nerespectarea legii privind protejarea populației împotriva unor activități comerciale ilicite.

19 sancțiuni s-au dat pentru nerespectarea regimului rutier și au fost reținute patru permise de conducere.

foto: arhiva

sus(1)jos(2)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns