ochelari gherla gama optic
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
lemnul verde cofetarie gherla prajitura tort telefon
milano restaurant pensiune cazare gherla dej nima cluj sala evenimente copii joaca
service auto gherla dej cluj milano
mariflor gherla fabrica angajare locuri de munca gherla dej cluj muncitor
locuri de munca angajare gherla fabrica umerase ch industrial gestionar electrician
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon service reparatii chei auto gherla dej cluj chip inlocuire sofer angajare mariflor gherla dej cluj
escape gherla restaurant angajare ospatar bucatar curatenie dej cluj
politie radar

Poliția pe teren în weekend, zeci de șoferi au rămas fără permis, mulți uită de reguli

În perioada 29-31 iulie, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Gherla, alături de cei ai Secției 7 Poliție Rurală Gherla au desfășurat activități pentru prevenirea evenimentelor rutiere generate de lipsa disciplinei privind respectarea regulilor de circulație, precum și pentru menținerea unui climat optim de ordine publică.

În cadrul acțiunilor au fost legitimate 109 de persoane, 97 autovehicule controlate, fiind aplicate 61 de sancțiuni contravenționale cu o valoare de peste 25.000 de lei.

Pentru abaterile constatate, polițiștii au reținut 14 permise de conducere în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce, precum și trei certificate de înmatriculare.

Tot în weekend, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Dej și cei ai Secției 5 Poliție Rurală Dej au desfășurat acțiuni pentru prevenirea și combaterea evenimentelor negative din trafic, precum și pentru asigurarea climatului de ordine și siguranță publică.

Acțiunile derulate au vizat prevenirea combaterea evenimentelor rutiere care pot afecta siguranța circulației vehiculelor pe drumurile publice, precum cele legate de viteză excesivă, conducere sub influența alcoolului și conducerea sub influența substanțelor psihoactive.

Au fost legitimate 142 de persoane, controlate 98 de vehicule, fiind aplicate 57 de sancțiuni contravenționale în valoare de peste 30.000 de lei.

Polițiștii au reținut 16 permise de conducere în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce, dintre care 8 pentru depășire neregulamentară, patru pentru nerespectarea regimului legal de viteză, două pentru conducere sub influența alcoolului, iar celelalte două pentru alte abateri de la regulile de circulație. De asemenea, au fost constatate două infracțiuni la regimul circulației rutiere.

Ca exemplu, la data de 30 iulie, în jurul orei 22, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Dej au depistat pe DJ109E, în comuna Vad, un tânăr de 20 de ani, din aceeași comună în timp ce se deplasa cu autoturismul fără a poseda permis de conducere. În cauză polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

foto: arhiva

fotografi video evenimente nunta botez majorat gherla dej cluj creare site web gherla dej cluj

Lasă un răspuns