irrom fabrica calorifere iclod fundatura locuri de munca angajare sudor stivuitorist sef schimb dej cluj
gama optic ochelari gherla magazin service dej cluj
balastiera fundatura angajare muncitori iclod
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj asociatia pro vita cabinet veterinar gherla medic telefon cabinet veterinar gherla medic telefon
etilotest drager politist

Poliția la secția de votare, cu etilotestul. Președintele unei secții din Cluj, găsit cu alcoolemie, cât pe ce să leșine

Duminică în jurul orei 19, un polițist care asigura paza la o secție de votare din Cluj-Napoca a fost sesizat de către un bărbat, în calitate de membru al comisiei de votare, despre faptul că președintele respectivei secții de votare emana halenă alcoolică.

Acesta a fost identificat, fiind vorba de un bărbat, de 60 de ani. La fața locului a fost solicitat un echipaj de siguranță publică pentru testarea cu aparatul etilotest, fiind înregistrat 0,14 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ca atare, a fost chemat locțiitorul președintelui din cadrul Biroului electoral de circumscripție Cluj, care, constatând cele expuse, a decis retragerea acestuia din funcția de președinte al respectivei comisii de votare și a fost înlocuit de un alt membru.

În urma acestui eveniment, întrucât bărbatul acuza stări de leșin și dificultăți de respirație, la fața locului a fost solicitat de urgență un echipaj medical, în vederea transportării la o unitate medicală.

foto: arhiva

fotografi video evenimente nunta botez majorat gherla dej cluj

Lasă un răspuns