ochelari gherla gama optic
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
lemnul verde cofetarie gherla prajitura tort telefon
milano restaurant pensiune cazare gherla dej nima cluj sala evenimente copii joaca
service auto gherla dej cluj milano
mariflor gherla fabrica angajare locuri de munca gherla dej cluj muncitor
locuri de munca angajare gherla fabrica umerase ch industrial gestionar electrician
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon service reparatii chei auto gherla dej cluj chip inlocuire sofer angajare mariflor gherla dej cluj
escape gherla restaurant angajare ospatar bucatar curatenie dej cluj
politie gherla inchis noapte poarta

Poliția Gherla, închisă noaptea cu lacătul – un cetățean a avut o problemă în toiul nopții și a găsit poarta ferecată – VIDEO

Poliția este o instituție care lucrează 24 de ore din 24. Știind asta, un cetățean care a avut de rezolvat o problemă, chiar dacă era toiul nopții, s-a dus la sediul de pe strada Hășdății. Numai că aici a găsit poarta de la intrare închisă.

„Duminică dimineață în jurul orei 2 am avut un mic accident în autogară. Am făcut o manevră și am lovit o altă mașină și i-am spart un bec”, a povestit bărbatul, Dumitru Pășcuță, în vârstă de 32 de ani, din Gherla. „Ne-am înțeles amiabil cu proprietarul, i-am plătit paguba și pentru că luni la prima oră urmează să plec în străinătate, m-am prezentat la poliție pentru a solicita dovada, în urma accidentului, ca să nu am probleme. Numai că la Poliție era închis. Așa ceva nu am mai întâlnit. Poarta de la intrare era legată cu un cablu cu lacăt pe el, așa că n-am putut să întru.

sonerie politie gherlafoto: soneria de la Poliția Gherla

Sonerie era la poartă, dar nu funcționa, era doar un capac din plastic, așa că n-am putut nici să sun. În interior, la parter, era lumină, erau lumini și la etaj, dar nu era țipenie de om. Am stat vreo 10 minute bune acolo, m-am agitat de unul singur, am strigat, dar nu a apărut nimeni, așa că în cele din urmă am plecat, cu problema nerezolvată. Nu cred că e deloc normal ce se întâmplă. Dacă aveam o urgență, o chestie de viață și de moarte, ce făceam? Dacă eram în față la poliție și mă urmărea cineva să mă bată, cine mă salva?”

Omul nu a sunat la 112, pentru că problema lui nu era una de urgență, însă a rămas cu un gust amar dupa experiența avută. A scos telefonul mobil si a filmat momentul din fața Politiei cu poarta închisă, iar apoi a distribuit imaginile pe rețelele de socializare. „Nu de aceea sunt plătiți, să stea la serviciu, să își facă datoria?”

video în continuare

Contactat pentru a oferi detalii despre situația sesizată la Poliția Gherla, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Cluj a declarat că s-au dispus verificări în acest caz de către conducerea inspectoratului. Concluziile urmează să fie prezentate la momentul finalizarii verificărilor.

fotografi video evenimente nunta botez majorat gherla dej cluj creare site web gherla dej cluj

Lasă un răspuns