hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata locuri de munca gherla bucatar restaurant conte locuri de munca gherla incaltaminte locuri de munca gherla jocuri pariuri casier operator usr gherla intalnire

politia noaptea

Poliția Gherla în acțiune – șoferi problemă la Buza și Bonțida

85 de persoane au fost legitimate și 70 de autovehicule au fost controlate într-o actiune a polițiștilor de la Poliția Rurală Gherla, desfășurată în weekend.

Au fost aplicate 26 de sancțiuni contravenționale în valoare de aproape 6000 de lei, cele mai multe pentru încălcări ale regimului rutier. Au fost reținute două permise de conducere și un certificat de înmatriculare.

Duminică, 11 februarie, în jurul orei 12, a fost depistat un bărbat în vârstă de 37 de ani din Jucu de Sus, care conducea un autoturism pe un drum județean din Bonțida. În urmă verificărilor s-a constatat că acesta nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În acest caz se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Sâmbătă, 10 februarie, în jurul orei 19.30, poliţiştii rutieri de la Poliţia municipiului Gherla au depistat un bărbat care conducea un tractor la Buza, aflat sub influența alcooluui.

Bărbatul, în vârstă de 43 de ani, din Buza, avea o concentrație de peste 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat. Omului i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii gradului de alcoolemie în sânge.

În acest caz se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influență alcoolului.

sus(11)jos(5)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns