mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata ochelari vedere gherla gama optic dej cluj tigla metalica depozit gherla mondial dej cluj loc spatiu joaca copii gherla conte pret cabinet orl gherla dej cluj anunt loc de munca gherla vanzator chiosc salariu
accident polei gherla masina imprastie nisip

Polei pe şosele, trei maşini accidentate la ieşirea din Gherla – VIDEO

Un utilaj imprastie nisip pe soseaua cu polei, pe soseaua spre Fizesu Gherlii. Prea tarziu: trei masini au fost deja implicate in accidente, provocate de sticla de pe sosea, cat si de neadaptarea vitezei la conditiile de drum.

Trei autovehicule avariate si din fericire nimeni ranit. Totul s-a intamplat in cateva minute, miercuri dimineata in jurul orei 10, la iesirea din Gherla, pe drumul spre Fizesu Gherlii.

Un sofer care circula cu o Dacia Solenza spre Gherla, la coborarea de pe o panta, a scapat masina de sub control, autovehiculul s-a rotit pe sosea, a parasit drumul pe partea opusa si s-a izbit cu spatele de un gard.

La scurt timp, un taximetrist care trecea prin zona cu un Logan, a redus viteza pentru a vedea ce s-a intamplat, numai ca din spate venea un Audi, scapat si acesta de sub control. Soferul din spate apasa in zadar pedala de frana, iar masina se izbeste violent de vehiculul din fata.

accident polei gherla audi  accident polei gherla tamponare

Soferul, din Sucutard, a povestit ca vazand ca nu mai poate pastra directia, a incercat sa vireze pentru a iesi de pe drum ca sa evite accidentul, dar nu a mai putut stapani masina. Langa el se mai afla sotia, speriata dupa ce a fost lovita in piept de airbag. Ea povesteste ca abia au cumparat masina, din banii fiicei care lucreaza in strainatate. „Bine ca am scapat, fiarele s-or mai indrepta!”, spune ea, abia revenindu-si din spaima.

Utilajul care imprastia nisip a trecut prin zona la scurt timp dupa ce s-au consumat accidentele, oprind poate aici sirul evenimentelor nedorite.

video, in continuare

 

sus(1)jos(8)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon laborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns