taxi gherla telefon
psd gherla alegeri locale ioan neselean
pro romania tiberiu baraian pro romania gherla alegeri locale 2020 candidat
boca ioan pmp gherla alegeri locale 2020
alin tise pnl cluj
locuri de munca gherla dej cluj fundatura iclod irrom fabrica calorifere salariu
kasza tamas alegeri locale gherla primar 2020
usr plus gherla alegeri locale 2020 candidat
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon nisip balast gherla canalizare fose septice transport materiale constructii gherla dej cluj angajare bucatar locuri de munca gherla dej cluj conte restaurant
targ martisoare gherla copii

Poftiți la mărțișoare! Târg la Gherla cu copiii, care nu s-au dat bătuți în fața frigului – FOTO

În ciuda frigului neprietenos, o expoziție cu vânzare de mărțișoare a avut loc luni, în parcul din centrul orașului, în cadrul proiectului educațional „Din suflet, pentru suflet”, aflat deja la cea de-a șasea ediție.

Copiii de la școlile și grădinițele din oraș au confecționat produse, pe care le-au oferit spre vânzare în cadrul târgului. Au fost sprijiniți în această activitate de părinții lor și au fost apreciați de cumpărători.

galerie foto: imagini de la târg

galerie foto gherlaActivitatea s-a desfășurat luni, 26 februarie 2018, în părculețul din centrul orașului, între orele 10 și 12. La târg au participat cadrele didactice cu copiii – prof. Ciciovan Nicoleta, Pintea Monica, Hăran Daniela, Măluțan Nicoleta, Rus Ioan, Tîrlea Cătălin, Sabo Ionela de la Școala Gimnazială Nr. 1 Gherla, Conț Melania, Neamțu Lucia, Feher Ecaterina, Revnic Alexandra, Ladar Rodica, Tecsi Anamaria, Conde Martinez Ramona, Deac Alina de la Liceul “Ana Ipătescu“ Gherla, Perșa Ioana de la Școala Gimnazială Iclod, Katona Dana de la Clubul Copiilor Gherla, Broaiana Oana de la Clubul Copiilor Dej, Buta Corina, Cîmpean Simona de la CJRAE Cluj.

Ca o noutate și mare bucurie pentru organizatori a fost prezența la activitate a copiilor de la Școala Gimnazială Rugasesti, însoțiți de prof. Mateuț Andreea, veniți de la o distanță considerabilă pentru a participa la Târgul de Mărțișoare de la Gherla.

Frigul aspru a înroșit manutele harnice și iscusite ale micilor meșteri, care nu s-au dat bătuți în fața vremii potrivnice.

Activitatea a fost organizată de Școala Gimnazială Nr. 1 (prof.înv.primar. Sabo Ionela) și Liceul Teoretic „Ana Ipătescu” (prof. înv. primar Conț Melania), în colaborare cu Primăria Municipiului Gherla, cu sprijinul ADP Gherla, Liceul Tehnologic Gherla și Cantina de Ajutor Social. Organizatorii au transmis tuturor o primăvară plină de lumină, cu mulțumiri pentru sprijin și participare, apreciind în același timp încurajările primite.

sus(11)jos(0)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon parbriz luneta gherla dej cluj atelier service

Lasă un răspuns