taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon
strand baie fete

Poftiţi la baie! In weekend se deschide baza de agrement de pe deal (P)

Aşteptarea s-a încheiat pentru cei care au visat toata iarna la o baie bună. După câteva luni în care bazinele de la Tehnomedica, de pe strada Fizeşului, au intrat în lucrari de întreţinere, în weekend este anunţată redeschiderea.

Incepând de sâmbătă, 15 aprilie 2017, se redeschid porţile bazei pentru copii şi părinţi, adolescenţi, tineri ori bunici. Baza „Euroagrement” vă aşteaptă pe toţi, cu trei bazine cu apă dulce, un bazin cu apă sărată, jacuzzi, sauna şi şezlonguri.

Baia în bazinul cu apă sărată, cu o concentraţie de NaCl de 240g/l, are numeroase beneficii: efect antialgic şi antiinflamator pe aparatul locomotor, creşte mobilitatea articulară, flexibilitatea musculară, efect miorelaxant,  efect sedativ, relaxare generală, efect antiseptic pe tegument, aerosoli pentru prevenirea şi tratarea unor afecţiuni respiratorii.

bazin apa sarata tehnomedica gherla

Baia este indicată  în afecţiuni locomotorii posttraumatice, degenerative (artroze ale coloanei vertebrale, genunchi, şold, mână, picior), abarticulare (tendinite, tenosinovite, bursite, fibromialgie), inflamatorii (spondilita anchilozantă, poliartrita reumatoidă în afara puseului), afecţiuni neurologice (leziuni de nervi periferici), afecţiuni circulatorii periferice veno-limfatice, afecţiuni dermatologice (psoriazis), afecţiuni respiratorii (rino-faringite, sinuzite, astm bronşic, bronşită cronică).

bazin interior tehnomedica gherla

Bazinul interior are 84 mp, o adâncime de 0.6-1.4 m şi o temperatură constantă de 30-32°C.

Cei care vor sa faca baie la soare, în bazinul exterior, mai au de aşteptat puţin, până în luna iunie.

Programul la baza de agrement este zilnic, de la ora 10 la 19.

bazin strand gherla tehnomedica

sus(0)jos(0)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns