irrom fabrica calorifere iclod fundatura locuri de munca angajare sudor stivuitorist sef schimb dej cluj
gama optic ochelari gherla magazin service dej cluj
balastiera fundatura angajare muncitori iclod
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj asociatia pro vita cabinet veterinar gherla medic telefon cabinet veterinar gherla medic telefon
pnl gherla candidati

PNL pentru Gherla: continuăm împreună, proiecte pentru oraș cu finanțare europeană de 63 de milioane de euro – VIDEO (P.E.)

Aproape de finalul mandatului actual și în prag de alegeri locale, primarul Ovidiu Drăgan, viceprimarul Paul Măhălean și administratorul public vorbesc despre realizări și despre planurile pentru următorii patru ani.

Dragi gherleni,

În anul 2020 am pornit pe un nou drum împreună, în acest moment de bilanț, dorim să vă mulțumim pentru încrederea pe care ne-ați acordat-o!

Aprecierile și mulțumirile primite în timpul campaniei electorale ne-au confirmat că ceea ce am făcut în acest mandat am făcut bine și că proiecte remarcabile precum: modernizarea spitalului, dotarea acestuia cu CT, inaugurarea centrului SMURD sau construirea unei creșe moderne de după mulți ani în care tinerii părinți s-au descurcat cum au putut, sunt deosebit de importante pentru fiecare dintre voi.

Totuși, cele mai mari realizări încă nu sunt vizibile, cu eforturi imense, am obținut finanțări europene de peste 63 de milioane de euro, echivalentul bugetului local de investiții pe 30 de ani! Fără modestie, suntem singurii care au atras finanțare europeană masivă pentru Gherla! Niciodată în istoria orașului nostru nu am avut o șansă mai mare să ne vedem visul împlinit, să modernizăm orașul și să îmbunătățim considerabil viața comunității noastre. Este șansa noastră!

Gherla nu își mai permite experimente politice! Ajutați-ne prin vot să finalizăm aceste investiții majore! Duminică, trebuie să fim uniți din nou și să votăm în număr cât mai mare singura echipă care a demonstrat că poate. Să spunem “nu” demagogiei și extremismului. Să spunem “DA” dezvoltării bazate pe proiecte europene!

Ne dorim aceleași lucruri, simțim ceea ce simțiți și voi, suntem și noi gherleni și avem aceleași obiective! Desigur, decizia este în mâinile voastre.

Produs de SC MEDIA GENIUS SRL LA COMANDA PNL – FILIALA CLUJ, COD MANDATAR FINANCIAR: 21240015

P.E. – publicitate electorală

fotografi video evenimente nunta botez majorat gherla dej cluj

Lasă un răspuns