taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
gama optic gherla ochelari rabla oftalmologie analize medicale dej cluj
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla spalatorie auto gherla casa antik
escape restaurant gherla locuri de munca angajare bucatar dej cluj
pnl gherla adrian oros

PNL a sărbătorit victoria de la Gherla în primul tur al alegerilor prezidențiale, reacții la cald de la PSD și USR – VIDEO

A fost bucurie duminică seara la sediul PNL din centrul orașului, după ce rezultatele primelor sondaje de la ora 21 au arătat detașarea candidatului Klaus Iohannis. Rezultatele finale de la Gherla au confirmat clasamentul din sondaje, reespectiv Klaus Iohannis, urmat de viorica Dăncilă din partea PSD și Dan Barna din partea USR.

La sediul PNL Gherla a fost prezent alături de membri ai organizației și proaspătul ministru al agriculturii în guvernul Ludovic Orban, Adrian Oros.

Acesta și-a felicitat colegii din organizație pentru „victoria zdrobitoare a președintelui Iohannis în primul tur al alegerilor prezidențiale”

„Mă bucură acest rezultat foarte mult, am crezut în colegii mei înca de la începutul campaniei electorale. Mă bucur că românii au votat pentru siguranță, pentru respect, pentru normalitate, pentru o Românie care contează, au votat o forță calmă, care să aducă o oarecare liniște în haosul din ultima perioadă. Au votat pentru o Românie normală”, a declarat Adrian Oros.

video în continuare

În urma primelor rezultate de la alegerile de duminică, Viorica Dăncilă, candidatul PSD s-a clasat pe locul al doilea după numărul de voturi primite, situație care ar conduce la o finală prezidențială cu Klaus Iohannis.

„Aș dori să mulțumesc celor care s-au prezentat azi la vot”, a transmis Ioan Neselean, liderul PSD Gherla. „Lupta merge mai departe, suntem încrezători în ceea ce va urma. Vom lupta pentru un președinte demn, care să reprezinte interesele României și al românilor peste tot în lume. Sunt convins că vom avea un scor bun în turul doi”.

Neselean a mulțumit colegilor din organizația locală și județeană „pentru implicarea într-o campanie electorală decentă, așa cum am avut întotdeauna”. El a îndemnat în continuare la „o luptă politică bazată pe proiecte, nu pe atacuri”.

video în continuare

La rândul său, Dan Mureșan, președintele USR Gherla, a transmis un mesaj la finalul alegerilor, catalogând rezultatul acestora ca „surprinzător”.

„Analizând la cald, rezultatul este unul surprinzător, având în vedere intențiile de vot exprimate preelectoral. Încă numărătoarea nu este încheiată, iar diaspora mai are la dispoziție ore bune de exprimare a votului. Mizăm pe responsabilitatea electoratului care și-a exprimat opțiunea de vot de a alege candidatul cel mai potrivit pentru viitorul României. Așteptăm cu mare interes rezultatele finale pentru a ne expune o poziție în ceea ce privește opțiunea noastră pentru turul doi de scrutin. Apreciem faptul că gherlenii au o opțiune de vot majoritară de politici europene, iar noi promitem că vom menține direcția pe care ne-am asumat-o prin proiectul politic USR-PLUS.”

 • știre în curs de actualizare, în jurul orei 23,45 reacția PSD Gherla

Rezultate alegeri prezidențiale 2019 la Gherla, Iohannis conduce, cine e pe locul 2

sus(11)jos(12)

2 comentarii

 1. Citez pe Neselean: ``El a îndemnat în continuare la „o luptă politică bazată pe proiecte, nu pe atacuri”.``

  Pai partidul din care faci parte a facut doar atacuri rasiste, antisemite, xenofobe si .... Sa nu il votati pe ala ca e ungur, ca e german nazist, etc. Ce proiecte a avut partidul tau? 3 ani de zile a fost preocupat doar cu un singur lucru: cum sa il scape pe unu de puscarie. Asta a fost singurul proiect pe care l-ati avut.

  Citez postarea PSD Sibiu: ``Nume românesc versus nume de străin. Vasile versus Iohannis, Orban şi Barna``
  Citez pe Ioan Rus PSD: ``De banii astia copiii se fac golani acasa si nevasta-sa curva``
  Citez pe Nicolae Badalau: ``să vină Diaspora, că noi ne pi**m pe ea``

  Partidul din care faci parte domnule Neselean e plin de interlopi si de oameni certati cu legea, iar sefa ta este o analfabeta.
  Daca printr-o minune dumnezeiasca acest partid va iesi din nou la guvernare si prezidentiale, sa nu va mirati ca o sa arate toata Romania ca si Gherla astazi. Adica ca si dupa Hiroshima.

  sus(69)sus(6)
  • Mi se pare mie sau VVD e de conotație romulană ?? - spre deosebire de nemții dăștia sunt din belșug și dacă condițiile diasporice se'nrautațesc o sa imigreze'napoi ...
   Despre realizări - numai în anii electorali pe plan local și preferabil să " ai guvernu " nu cumva să pierzi lovele personale în campanie ...

   sus(14)sus(0)

Faci un comentariu sau dai un răspuns?