taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
pro romania tiberiu baraian pro romania gherla alegeri locale 2020 candidat
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca sofer gherla mariflor dej cluj angajare banca cooperatista gherla alianta dej iclod dobanda mare cluj
liviu mandrusca palatca pmp primar candidat

PMP Cluj anunță noul primar al comunei Pălatca

Senatorul Vasile-Cristian Lungu a pregătit o echipă puternică pentru candidatura la Primăria comunei Pălatca din partea PMP Cluj. Liviu Mîndrușca a fost cooptat ca și candidat la Primărie cu un program eficient, în care să primeze rezolvarea urgentă a problemelor locuitorilor din comună.

În comuna Pălatca există probleme de infrastructură iar rezolvarea acestei situații reprezintă o prioritate pentru candidatul PMP. Pe planul de primar al domnului Mîndrușca Liviu se află asfaltarea drumurilor și pietruirea căilor de acces la terenurile agricole. Proiectele candidatului PMP anunță racordarea la apă și introducerea gazului metan în comună. Totodată, se vor moderniza trotuarele pentru a asigura accesul pietonal în condiții de siguranță.

Pentru alegerile locale din 2020, PMP Cluj aduce candidați ceruți de oamenii sătui de administrația ineficientă a partidelor mari.

„România se află de cel puțin doi ani într-o criză politică la nivel administrativ național și local, iar criza sanitară ce a survenit pe fundalul guvernării nesigure ­­­­­­­­­­­­­­a grăbit prăbușirea încrederii în oamenii politici”. PMP Cluj consideră că este momentul ca oamenii ineficienți, ce au stat în primării pe interese proprii de ani buni să fie schimbați cu oameni dispuși să dezvolte comunele din punct de vedere financiar și administrativ.

Candidatul Liviu Mîndrușca a numit ca puncte principale în programul său de candidatură pentru dezvoltarea socială și culturală a comunei construirea unor locuri de joacă pentru copiii din fiecare sat aparținător și reînființarea formațiilor de dansuri, în vederea păstrării tradițiilor din zonă.

Administrația locală condusă de Liviu Mîndrușca va implementa un proiect prin care să fie asigurată intabularea terenurilor extravilane în mod gratuit pentru locuitorii din Pălatca.

Candidatul PMP la Primărie consideră că rezolvarea problemelor de infrastructură sunt prioritare, deoarece investitorii nu vor alege zone în care nu au acces și astfel condiția deplorabilă a drumurilor afectează oportunitățile de noi locuri de muncă sau înființarea de afaceri locale.

Partidul Mișcarea Populară este un partid de dreapta conservatoare, sub tutela fostului președinte, Traian Băsescu. Organizația județeană PMP Cluj este condusă de către senatorul Lungu Vasile-Cristian, care promite să ofere clujenilor cei mai buni candidați la primăriile din județul Cluj și consiliile locale. PMP Cluj este convins că are un candidat care va câștiga primăria comunei Pălatca, iar victoria sa va fi în folosul oamenilor.

Echipa PMP este alături de locuitorii din Pălatca și invită oamenii la un dialog deschis despre problemele din comună.

sus(20)jos(4)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns