taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla vindecare tratament terapeut terapie bowen gherla dej cluj
escape restaurant gherla locuri de munca angajare bucatar pizzer dej cluj
muresan maria iclod pmp

PMP Cluj anunță candidatul la Primăria comunei Iclod

Mureșan Maria a fost cooptată ca și candidat la Primăria Iclod din partea PMP Cluj cu un program eficient în care să primeze rezolvarea urgentă a problemelor locuitorilor din comună.

Gospodăriile oamenilor sunt în pericol datorită inundațiilor. Doamna Mureșan Maria dorește să reabiliteze și să decolmateze văile din comuna Iclod în vederea protejării populației împotriva inundațiilor. De asemenea, se va face un program de împădurire anuală cu scopul de a asigura fâșia verde din comuna Iclod.

Pe planul de primar al doamnei Mureșan Maria se află reabilitarea drumurilor de exploatație agricolă și modernizarea iluminatului public în localitatea Livada.

Proiectele candidatului PMP includ reabilitarea și modernizarea drumului comunal Livada, refacerea rigolelor și trotuarelor.

Pentru alegerile locale din 2020, PMP Cluj aduce candidați ceruți de oamenii sătui de administrația ineficientă a partidelor mari.

România se află de cel puțin doi ani într-o criză politică la nivel administrativ național și local, iar criza sanitară ce a survenit pe fundalul guvernării nesigure ­­­­­­­­­­­­­­a grăbit prăbușirea încrederii în oamenii politici. PMP Cluj consideră că este momentul ca oamenii ineficienți, ce au stat în primării pe interese proprii de ani buni să fie schimbați cu oameni dispuși să dezvolte comunele din punct de vedere financiar și administrativ.

Administrația locală condusă de doamna Mureșan Maria va implementa un proiect prin care accesarea fondurilor europene să se deruleze în mod mai eficient. Fondurile odată obținute vor acoperi proiectele de urgență, necesare pentru comuna Iclod cum ar fi modernizarea infrastructurii, accesul oamenilor la utilitățile de bază și acordarea de facilități.

Pe plan cultural, doamna Mureșan Maria își propune amenajarea de vestiare corespunzătoare Asociației Sportive Fundătura și organizarea unui grup social în cadrul Căminului Cultural Livada.

Partidul Mișcarea Populară este un partid de dreapta conservatoare, sub tutela fostului președinte, Traian Băsescu. Organizația județeană PMP Cluj este condusă de către senatorul Lungu Vasile-Cristian care promite să ofere clujenilor cei mai buni candidați la primăriile din județul Cluj și consiliile locale.

Echipa PMP este alături de locuitorii din Iclod și invită oamenii la un dialog deschis despre problemele din comună.

sus(14)jos(20)

1 comentariu

  1. Încă o dată PMP a pariat pe calul mort. :D

    sus(10)sus(0)

Lasă un răspuns