taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
pro romania tiberiu baraian pro romania gherla alegeri locale 2020 candidat
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca sofer gherla mariflor dej cluj angajare banca cooperatista gherla alianta dej iclod dobanda mare cluj
sandu chis cornesti pmp

PMP Cluj anunță candidatul la Primăria comunei Cornești

Președintele PMP Cluj, senatorul Vasile-Cristian Lungu a pregătit un candidat puternic pentru Primăria comunei Cornești. Domnul Chiș Sandu-Viorel va fi un primar devotat oamenilor și va începe activitatea sa de primar prin a reduce și stopa cheltuielile inutile care afectează potențialul economic al comunei.

Candidatul PMP dorește să înființeze un centru medical local care să pună la dispoziția comunei servicii medicale cât mai complete. Pentru accesul cât mai ușor la servicii publice, proiectele de asfaltare a drumurilor comunale și pietruirea drumurilor secundare vor fi urgentate și finalizate. Totodată, se va facilita racordarea populației la rețelele de apă-canal, gaz și electricitate. Un alt punct pe programul de candidatură referitor la infrastructură este extinderea rețelei de iluminat public stradal și modernizarea sistemului de supraveghere video în localități.

Pentru tinerii din comună, viitorul primar, Chiș Sandu-Viorel propune un program de sprijinire a celor care doresc să se stabilească în comună. Iar pentru elevii și copiii talentați se vor face proiecte prin care sunt încurajați să continue studiile.

Candidatul PMP consideră că „o mână muncită nu face risipă” și promite locuitorilor comunei Cornești că administrația locală va fi mai eficientă și axată pe interesul oamenilor. În Cornești, Chiș Sandu-Viorel dorește să atragă investitori pentru a asigura noi locuri de muncă și șanse de dezvoltare pentru întreaga comună. De asemenea, intenționează ca pe durata mandatului său de primar să fie organizate activități sociale și evenimente culturale care să diminueze dezbinarea socială apărută datorită măsurilor administrative neechitabile luate în trecut. Locuitorii comunei Cornești vor fi informați permanent și populația va fi chestionată cu privire la investiții, programe și proiecte viitoare.

Partidul Mișcarea Populară este un partid de dreapta conservatoare, sub tutela fostului președinte, Traian Băsescu. Organizația județeană PMP Cluj este condusă de către senatorul Lungu Vasile-Cristian care promite să ofere clujenilor cei mai buni candidați la primăriile din județul Cluj și consiliile locale.

Locuitorii comunei Cornești au posibilitatea să discute despre problemele lor și să își exprime așteptările de la viitorul potențial primar, un obicei pe care domnul Chiș Sandu dorește să îl mențină și pe parcursul mandatului de primar pentru a asigura transparență în decizii și implementarea proiectelor în câștigul locuitorilor comunei Cornești.

sus(5)jos(5)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns