taxi gherla telefon
psd gherla alegeri locale ioan neselean
pro romania tiberiu baraian pro romania gherla alegeri locale 2020 candidat
boca ioan pmp gherla alegeri locale 2020
alin tise pnl cluj
locuri de munca gherla dej cluj becker tamplar muncitor salariu
locuri de munca gherla dej cluj fundatura iclod irrom fabrica calorifere salariu
kasza tamas alegeri locale gherla primar 2020
usr plus gherla alegeri locale 2020 candidat
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon nisip balast gherla canalizare fose septice transport materiale constructii gherla dej cluj
frata primar candidat pmp muresan

PMP anunță candidatul pentru Primăria Frata

Mureșan Ștefan-Cristian intră în bătălia pentru conducerea Primăriei Frata din partea Partidului Mișcarea Populară. Este un candidat pregătit, cu experiență în administrația locală astfel încât poate să prezinte un program de candidatură practic și care poate fi implementat.

Pentru îmbunătățirea comunei Frata, domnul Mureșan Ștefan-Cristian își propune implementarea unui proiect pentru introducerea canalizării și asfaltarea drumurilor secundare în satul Soporu de Câmpie. Acest proiect va fi extins și în satele Berchieșu și Oaș pentru ca locuitorii de pe întreaga rază a comunei să poată beneficia de utilitățile publice.

În satul Frata, candidatul PMP intenționează să amenajeze un spațiu de joacă pentru copii și să demareze lucrări de asfaltare a drumurilor secundare.

Pe lângă lucrările de îmbunătățire a infrastructurii, domnul Mureșan Ștefan-Cristian va pune accentul pe atragerea de fonduri europene pentru cadastrarea tuturor terenurilor din comuna Frata și satele aparținătoare. În zona de Poiana Frății va fi nevoie de lucrări de pietruire a străzilor secundare și de extindere a rețelei de apă-canal.

Pe lângă proiectele noi, candidatul Partidului Mișcarea Populară, domnul Mureșan Ștefan-Cristian dorește să urgenteze finalizarea proiectelor de infrastructură începute pe legislatura 2016-2020 și neterminate. Locuitorii comunei Frata vor beneficia de o administrație locală transparentă și vor putea urmări procesul decizional al Consiliului Local și hotărârile luate de Primărie astfel încât să se implice activ în proiectele de dezvoltare a comunei Frata.

Partidul Mișcarea Populară este un partid de dreapta conservatoare, sub tutela fostului președinte, Traian Băsescu. Organizația județeană PMP Cluj este condusă de către senatorul Lungu Vasile-Cristian care promite să ofere clujenilor cei mai buni candidați la primăriile din județul Cluj și consiliile locale.

Locuitorii comunei Frata au posibilitatea să discute despre problemele lor și să își exprime așteptările de la viitorul potențial primar, un obicei pe care domnul Mureșan Ștefan-Cristian dorește să îl mențină și pe parcursul mandatului de primar pentru a asigura transparența în decizii și implementarea proiectelor în câștigul locuitorilor comunei Frata.

sus(0)jos(6)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon parbriz luneta gherla dej cluj atelier service

Lasă un răspuns