taxi gherla telefon
psd gherla alegeri locale ioan neselean
pro romania tiberiu baraian pro romania gherla alegeri locale 2020 candidat
boca ioan pmp gherla alegeri locale 2020
alin tise pnl cluj
locuri de munca gherla dej cluj fundatura iclod irrom fabrica calorifere salariu
kasza tamas alegeri locale gherla primar 2020
usr plus gherla alegeri locale 2020 candidat
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon nisip balast gherla canalizare fose septice transport materiale constructii gherla dej cluj angajare bucatar locuri de munca gherla dej cluj conte restaurant angajare locuri de munca infirmier camin varstnici rebeca snatioana gherla dej cluj
gherla autogara ploaie

Ploi în toată țara, vremea devine instabilă

Un front bogat în ploi va traversa Romania, dinspre sud-vest spre est. Administrația Națională de Meteorologie a emis o informare meteo de instabilitate atmosferică accentuată, valabilă în toată țara.

Informarea este valabilă până joi dimineața. Specialiștii spun că vor fi perioade de timp în care instabilitatea atmosferică va fi accentuată, îndeosebi în regiunile sud-vestice, sudice și centrale, precum și în zonele de munte.

Aceasta se va manifesta prin averse ce vor avea și caracter torențial, frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului și pe arii restrânse vijelii și căderi de grindină.

În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși 15-25 l/mp, iar mai ales în cursul zilei de miercuri, 20 mai și în noaptea de miercuri spre joi (20/ 21 mai) pe arii restrânse, 35-40 l/mp.

Vremea până la sfârșitul lunii mai

Prognoza ANM până la sfârșitul lunii arată că vremea va fi schimbătoare în Transilvania, cu variații termice chiar semnificative.

După ce la începutul săptămânii, valorile medii ale temperaturilor ating în timpul zilei 22-24 de grade, joi și vineri vor scădea semnificativ, ajungând la 18 grade. În săptămâna următoare vor varia între 20 și 24 de grade.

Temperaturile minime vor oscila ușor la început, cu medii de 10-12 grade, însă vor marca o scădere accentuată, spre 4 grade, în nopțile și diminețile de vineri și sâmbătă. Apoi vor crește ușor, până la valori în
jur de 8 grade.

Probabilitatea pentru manifestări caracteristice instabilității atmosferice va fi ridicată marți și miercuri, când se vor semnala cu caracter local, și din nou după data 24 mai, pe arii mai extinse.

foto: arhivă

sus(0)jos(0)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon parbriz luneta gherla dej cluj atelier service

Lasă un răspuns