taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla locuri de munca gherla angajare restaurant fiesta bucatar ospatar locuri de munca gherla angajare sticlar sticla dej clujr
gherla biserica armeneasca nori furtuna

Ploi cu fulgere și tunete, alertă de schimbare a vremii în toată țara

După câteva zile calde, cu temperaturi care s-au apropiat de 20 de grade la Gherla, vremea schimbă foaia.

Administrația Națională de Meteorologie a emis joi o informare de instabilitate atmosferică, intensificări ale vântului și ploi, valabilă începând de la ora 21 până vineri seara la aceeași oră, în toată România.

În intervalul menționat, vor fi ploi mai ales sub formă de averse, însoțite și de descărcări electrice, în noaptea de joi spre vineri (1/2 aprilie) și în prima parte a zilei de vineri  în Maramureș, Crișana, cea mai mare parte a Transilvaniei și local în Banat și în Moldova, iar în cursul după-amiezii zilei de vineri, în special în regiunile sud-estice.

În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși pe arii restrânse 15-25 l/mp, favorizând topirea parțială a stratului de zăpadă din zona montană. Izolat se va semnala grindină.

Vântul va avea intensificări în majoritatea regiunilor, mai ales în cursul zilei de vineri, local și temporar, cu viteze în general de 45-55 km/h, iar în zona înaltă a Carpaților Meridionali, cu peste 70-80 km/h.

În zona județului Cluj, primele precipitații sunt așteptate spre seară, în jurul orei 19.

După episodul ploios, vremea se va răci considerabil, astfel că până la începutul săptămânii viitoare, temperaturile din timpul zilei nu vor mai depăși 10-11 grade.

foto: arhiva

sus(2)jos(4)

Lasă un răspuns