taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla vindecare tratament terapeut terapie bowen gherla dej cluj
ovidiu dragan primar gherla

Planuri și probleme la Gherla, cu primarul Ovidiu Drăgan, după 6 luni de mandat – VIDEO

Un dialog mai lung de o oră, dar care merită urmărit de la cap la coadă de cei preocupați de soarta orașului, dezvăluie ce planuri are administrația locală din Gherla și cu ce probleme se confruntă.

Peste câteva zile urmează să fie votat bugetul municipiului, iar proiectul acestuia, care cuprinde sursele de venituri și cheltuielile ce urmează să fie făcute, se află în dezbatere publică.  Primarul Ovidiu Drăgan spune că se declară hotărât să dea o nouă față a orașului, iar planurile pe care le are în vedere urmăresc tocmai acest lucru.

La 6 luni de când a preluat mandatul de primar, subiectele de discuție au fost foarte multe, de la străzile intrate în modernizare (Armenească, Parcului, Ștefan cel Mare) și neterminate după doi ani de zile, la școli, spital, parc și multe altele.

În timpul scurs de la ultimele alegeri locale, locuitorii din Gherla au ridicat multe întrebări pe diverse subiecte, iar o parte își găsesc răspunsul în interviul realizat cu primarul municipiului.

Un scurt rezumat al dialogului: planuri mari pe fonduri europene, prin GAL; modernizarea Policlinicii; lucrări de infrastructură în cartierul de pe strada Hășdății; investiții în unitățile de învățământ; reorganizare la spitalul municipal, ADP și Poliția Locală; capele la Băița, Hășdate și Silivaș; demersuri pentru reactivarea transportului public local.

Ca probleme mai deosebite cu care se confruntă Gherla în acest moment, primarul a menționat că unii membri ai comunității locale rome crează nemulțumirea unor locuitori, atât în oraș, cât și în Hășdate și Silivaș. O altă problemă este cea a ciorilor din parcul mare, pentru care în câteva zile se va încerca aplicarea unei soluții.

Drăgan a mai vorbit despre semaforizare, introducerea apei la Silivaș, problemele apărute la drum, amenajarea văii la Băița, reabilitarea podurilor peste Canalul Morii din parcul mare ș.a.

video în continuare

sus(35)jos(32)

Lasă un răspuns