angajare bucatar gherla dej cluj locuri de munca

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata banca alianta cluj dobanda gherla gherla dentist stomatologie cabinet artdent telefon tigla metalica depozit gherla mondial dej cluj locuri de munca gherla dej cluj sofer mariflor spalatorie auto self service gherla petrom locuri de munca gherla angajare sofer livrare pizzerie al kimbo locuri de munca gherla dej cluj cusatoareasa croitoreasa vintahe pub vanzare gherla dej cluj cafenea afacere

autocamion cluj agatat cabluri electrice

Pieton lovit în cap în Cluj după ce un camion a rupt un stâlp, Dorel a pornit cu macaraua ridicată

Un bărbat a ajuns miercuri dimineața la spital, după ce a fost rănit pe o stradă din Cluj.

În jurul orei 8,15, un camion cu braț de încărcare a agățat cablurile de transport a energiei electrice de pe un stâlp. Acesta s-a rupt și a căzut peste un alt stâlp și peste o conductă de alimentare cu gaze. Unul dintre cablurile electrice rupte a lovit, în cădere, un bărbat de 34 de ani.

autocamion accident cluj

La locul evenimentului a intervenit o autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj de ambulanță.

Bărbatul a suferit un traumatism la nivelul capului. El a fost consultat de echipajul medical și transportat, conștient și stabil, la spital.

Pompierii au asigurat măsurile de prevenirea a incendiilor privind scurgerile de gaze, ca urmare a avariei la conducta de gaze și au asigurat zona, privind cablurile de transport a energiei electrice, până la sosirea echipelor de intervenție a furnizorilor de utilități.

Din cercetările făcute de polițiști a rezultat că un bărbat de 36 ani a pornit cu macaraua din dotarea autospecialei ridicată și a agățat cablurile de electricitate, a doborât doi stâlpi și a avariat gardurile de la trei imobile, instalația de gaz și doua autovehicule staționate. Pietonul care a fost surprins de cabluri a fost aruncat pe trotuar, cu vătămări corporale.

  • știre în curs de actualizare

foto: Info Trafic jud Cluj

sus(1)jos(6)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns