hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata

accident gherla politie

Femeie lovită de mașină în accident la șoseaua principală – VIDEO

Un accident rutier s-a produs luni seara, în jurul orei 18.15, pe strada 1 Decembrie 1918 din Gherla, în apropiere de stația de ambulanță.

Din primele informații, un pieton a fost acroșat de un autovehicul. Un echipaj de ambulanță a preluat victima și a transportat-o la spital pentru investigații medicale.

Polițiștii au început cercetările pentru a stabili împrejurările în care s-a produs accidentul.

Din cercetări a rezultat că un șofer în vârstă de 53 de ani, din localitatea Ghirolt, comuna Aluniș, care circula cu un autoturism marca Opel dinspre strada Clujului spre centru, în apropierea unei treceri de pietoni de la intersecția cu strada Horea a surprins și accidentat o femeie în vârstă de 45 de ani din Gherla, care s-a angajat neregulamentar în traversarea străzii.

Soferul a declarat că victima nu s-ar fi aflat pe trecerea de pietoni la momentul impactului. Bărbatul a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ.

Femeia a fost rănită ușor în urma accidentului, iar ulterior a fost transportată la Unitatea de Primire a Urgențelor din Cluj-Napoca pentru investigații medicale suplimentare, a declarat Carmen Pompaș, purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj.

ACTUALIZARE

Soțul femeii implicate în accident dezminte informațiile furnizate de poliție privind starea victimei. „Cum să spună că a fost rănită ușor? In prezent ea este în comă indusă la spital la Cluj. Are fața distrusă în urma loviturii, are multiple lovituri la cap, fractură de bazin și a pierdut foarte mult sânge”.

Omul mai spune că soția lui s-ar fi aflat pe trecere în momentul impactului, având ca martoră o fetiță aflată în apropiere în acel moment.  „Soția mea întotdeauna e foarte atentă la traversare și nu a fugit niciodată pe trecere!”.

video în continuare

sus(5)jos(53)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

1 comentariu

  1. O cunosc pe doamna care a fost lovita de masina, locuieste in spatele policlinicii (aproximativ), ea a iesit in str. principala de pe aleea de langa policlinica, si cu siguranta a traversat pe trecerea de pietoni, avand in vedere ca directia dansei era sa ajunga la bariera.
    Cuvintele acum sunt de prisos, cand starea ei de sanatate este..... asa cum este. Sa ii dea Dumnezeu sanatate sa se intoarca acasa la familia ei cu bine !

    sus(24)sus(2)

Lasă un răspuns