taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
pro romania tiberiu baraian pro romania gherla alegeri locale 2020 candidat
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca sofer gherla mariflor dej cluj angajare banca cooperatista gherla alianta dej iclod dobanda mare cluj
erik van tools

Piesa care te-ar putea zăpăci la vară vine de la Fizeșu Gherlii – Erik van Tools a lansat o piesă nouă, cu o casă de discuri din Elveția – VIDEO

Casa de discuri din Elveția Enormous Chills, prin label-ul din SUA, s-a arătat interesată de o producție semnată Erik van Tools și Max Oazo.

„Bottom Of The Sea” se numește cea mai nouă creație, lansată în urmă doar cu câteva zile, pe 19 martie. Este vorba despre o colaborare dintre Erik van Tools din Fizeșu Gherlii și Max Oazo din Chișinău.

S-a lucrat mult la piesă, are o calitate înaltă„, spune Erik van Tools, cunoscut de prieteni ca Bebe. „Este o piesă fresh, care sper să vă ducă cu gândul la vară, la mare, la soare. Practic am semnat cu un label destul de mare și foarte bun în ceea ce înseamnă muzică deep/chill house și am speranța să ajungă și pe radiourile din România„.

Nici nu s-a lansat bine piesa și a primit apreciere de la EDX, un DJ și producător din Suedia, pe numele sau Maurizio Colella, care lucrează cu Spinnin’ Records. „Ne așteptăm să avem sprijin și de la alti artiști renumiți„, mai spune Bebe.

video: Max Oazo & Erik van Tools – Bottom Of The Sea

„Bottom Of The Sea” trebuia să fie inițial un remix la o piesă care îi place foarte mult. „I-am arătat lui Max Oazo ideea mea și am decis să o transformăm într-o piesă, ar fi fost păcat să risipim piesa pentru un remix. A durat câteva luni până am ajuns la această variantă. Max Oazo a încercat să facă o versiune în limba română, însă am decis că sună mai bine în engleză”.

Semnarea cu Enormous Chills a venit pur și simplu. „Ne-am gândit să trimitem piesa la o casă de discuri. Am trimis la mai multe și ei ne-au răspuns că au acceptat piesa noastră!”.

enormous chillCe spune casa de discuri Enormous Chills…

Aceste două talente trebuie neapărat ascultate. Max Oazo și Erik van Tools sunt cunoscuți pentru producțiile lor trăznet pop-dance. Nu numai în România, țara lor natală, au făcut zgomot cu producțiile lor de succes, dar peste tot în Europa lumea le îndrăgește muzica. Suntem încântați să îi întâmpinăm pe acești doi artiști extraordinari și să vă prezentăm single-ul lor de debut la Enormous Chills. Piesa „Bottom Of The Sea” (adâncul mării, trad. lb. engleză) poate fi cu adevarat profundă pe alocuri, dă senzația că oceanul e aproape nesfârșit și la fel este și muzica lor, care are o magie profundă, fără sfârșit. Lasă-ți mintea vrajită de muzica din adâncuri!

În ce privește proiectele actuale, Erik van Tools spune că plănuiește să lanseze cât de curând încă o piesă, care mai trebuie doar finisată, iar până la sfârșitul verii 2018 ar putea chiar să finalizeze un album.

video: Max Oazo & Erik van Tools – Bottom Of The Sea (extended mix)

sus(28)jos(7)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns