taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
pro romania tiberiu baraian pro romania gherla alegeri locale 2020 candidat
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca sofer gherla mariflor dej cluj angajare
concurs gulas gherla

Petrecerea comunităţilor locale pe deal, cu concurs de gulaș – FOTO

La luminişul din vecinătatea Cărămidăriei au fost revigorate vechile tradiţii maiale din Gherla, printr-o ieșire  în mijlocul naturii.

Sute de localnici, dar şi oaspeţi din Ungaria, Germania, Franţa şi Israel şi-au dat întâlnire pe deal, în atmosfera plăcută a muzicii, la sărbătoarea comunităților locale.

Din programul ieşirii la aer curat nu au lipsit momentele artistice, susţinute de ansamblul comunității armenești, “Hayakaghak”, fanfara compusă din peste 30 de instrumentişti din oraşul înfrăţit Forchheim din Germania, orchestra Csigás Band, formaţia Karaván.

Au mai delectat asistenţa magicianul Belloni din Cluj-Napoca, programele sportive şi distractive pentru copii şi tineri – perete de căţărat, demonstrație de călărie şi tir cu arcul, tenis de câmp etc.

galerie foto – imagini de la eveniment

galerie foto gherlaDe mare succes s-a bucurat concursul de gătit. Aici s-au înscris 12 echipe, iar jurizarea a fost făcută de un specialist al gastronomiei clujene, Kovács Zsolt de la restaurantul „Mikó”.

Acesta nu a avut o misiune uşoară, pentru că toţi participanţii la competiție s-au dovedit buni profesionişti. Preparatele lor, între care gulașuri și ciorbe, au fost servite apoi participanților.

video – imagini  de la jurizare

S-au acordat premii pentru mâncarea cea mai prietenoasă pentru copii, cea mai bună combinație de arome, cea mai creativă echipa, cel mai autentic gulaș, cel mai regesc gulaș, cel mai ceresc ceaun etc. Câștigătorii au primit cadouri și câte o lingură uriașă din lemn.

De organizarea evenimentului s-a ocupat comunitatea maghiară din oraș, prin Izabela Rotar și Kasza Tamás, alături de mulți tineri inimoși, care au oferit tuturor celor prezenți ocazia de a redescoperi obiceiul plăcut al ieșirii cu familia și prietenii la iarbă verde

Szekely Csaba

sus(23)jos(9)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns