alegeri europarlamentare 2019 traian basescu cristian lungu pmp psd alegeri europarlamentare 2019 gherla cluj

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata banca cooperatista alianta cluj gherla credit dobanda iclod bobalna dej locuri de munca sofer mariflor gherla dej cluj angajare locuri de munca gherla sofer electronist calculator operator dej cluj

angela rusu gherla sala evenimente

Petrecere de pomină cu Ghiță Munteanu și Angela Rusu la inaugurarea unei săli de evenimente – VIDEO

alegeri europarlamentare pmp traian basescu cristian vasile lungu

A fost o seară de pomină și o petrecere ca în povești la Gherla, la inaugurare aunei săli de evenimente, Crystal Ballroom Events.

S-a adunat lumea bună vineri la petrecerea organizată cu acest prilej, iar gazdele bune s-au străduit și au reușit să obțină ce și-au propus, să ofere o seară de neuitat.

După 30 de ani de carieră de succes în România, dar și peste hotare, interpreta de muzică populară și de petrecere Angela Rusu și tatăl ei, Mihai Rusu, au  hotărât să-și diversifice portofoliul, printr-o sală de evenimente. Și-au dorit să fie cea mai mare și mai frumoasă din zonă, într-o investiție de peste 600.000 de euro, cu o capacitate de peste 600 de persoane, creată cu bun gust și cu o ofertă largă, pentru cele mai pretențioase gusturi.

Noua sală și-a primit pentru prima dată oaspeții în seara inaugurală, cu un program ales. Binecuvântarea a venit din partea unui sobor de preoți, între care s-a aflat starețul Mănăstirii Nicula, Nicolae Moldovan.

Gazdele, Angela și Mihai Rusu au mulțumit invitaților pentru onoarea făcută și le-au urat tuturor celor prezenți să aibă parte de momente minunate. Au contribuit din plin la atmosferă Ceterașii de la Gherla, conduși de Gabi Bunea, au venit cu cetera să cânte de pe plaiuri maramureșene Maria și Mihai Nemeș, DJ Sergiu Velche a pregătit cea mai bună muzică de petrecere, iar saxofonistul Codruț Bistrițeanu a încins dansul.

Seara a fost presărată cu un recital în mai multe reprize cu Ghiță Munteanu, care a interpretat cele mai de succes melodii, iar vedeta serii, Angela Rusu, a cântat de dragoste și dor pentru toți cei prezenți.

„Am umblat mult prin lume, am văzut multe locuri și am ales pentru această sală de evenimente cele mai bune idei”, a declarat Angela Rusu. „Sper să fie pe placul tuturor, să putem oferi locul ideal pentru cele mai frumoase evenimente din viață!”

video în continuare

 

 

sus(53)jos(84)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon locuri de munca gherla ferma muncitor tractorist

1 comentariu

  1. C*** .....s -au distrat între ei cântătorîi.Pt. ei au făcut ,și pt . Bani ,în *** îi interesează de *** care .l-e trec pragul.

    sus(23)sus(2)

Lasă un răspuns