taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca bontida gherla dej cluj mecanic auto hayak gherla stand up comedy ivanov
lorenna gherla spania barcelona

Petrecere cu românii din Spania, de Ziua României, cu Lorenna – VIDEO

Lorenna a petrecut de Ziua României cu românii din diaspora. După un turneu de trei săptămâni în America, artista originară din Gherla a susţinut două spectacole în Spania, la Barcelona şi Calpe.

E minunat, ca de fiecare dată, cu românii mei dragi de aici!„, spune ea. ” Ei sunt încântaţi de fiecare dată că vin la ei şi că le aduc în suflete puţină bucurie prin cântecele mele. Sunt foarte bucuroşi, iar bucuria o împărtăşim împreună. Mă simt aici că în România, iar ei se simt în prezenţa mea ca acasă. Le alin dorul de casă şi-i fac să se simtă bine Şi asta mă face cea mai fericită!„, mai spune artista.

Ceea ce îmi place în străinătate e faptul că întâlnesc oameni din toate colţurile ţării: ardeleni, moldoveni, olteni, munteni, bănăţeni, dobrogeni, ei îmi dau ocazia să le cant din toate zonele”. Lorenna are de altfel un reportoriu foarte bogat şi bine pus la punct pentru toţi românii.

foto: cadoul primit de la Florina şi Marius, de la restaurantul cu specific românesc „Dracula” din Calpe: un tort 100% românesc. „Primesc flori, tort, îmbrăţişări, iubirea lor, iar eu le ofer cântecele mele, CD-uri şi voie bună!”

lorenna gherla spania calpe

foto: peste 300 de români s-au adunat pentru a petrece până dimineaţă cu Lorenna de Ziua României, la hotelul Bruc din Barcelona

lorenna gherla spania barcelona

De Moş Nicolae, de Crăciun şi Revelion, Lorenna va cânta tot în Spania, de această dată la Zaragoza. Urmează apoi revenirea în ţară, pentru câteva spectacole de colinde, filmări pentru sărbătorile de iarnă şi participarea la Festivalul Românesc din Israel.

video: imagini de la petrecerea din Barcelona

sus(13)jos(3)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns