hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej cluj stiri pentru viata gherla dentist stomatologie cabinet artdent telefon tigla metalica depozit gherla mondial dej cluj salon masaj gherla vitality cabinet orl gherla dej cluj spatiu birou gherla chirie

3se concert gherla zilele

Petrecere cu Hara și 3SE la zilele orașului – VIDEO

Atmosfera a fost cu adevărat fierbinte sâmbătă pe stadionul din parcul mare din Gherla. Pe lângă cele 32 de grade la umbră, artiștii care au urcat pe scenă au ținut publicul în mișcare.

Norii negrii amenințători s-au adunat pe cer spre seara, dar un dublu curcubeu a fost semnul că ploaia ocolește petrecerea. Au cântat No Sugar, Hara și 3rei Sud Est, care au fost capul de afiș al sărbătorii.

Trupa Hara se poate mândri cu un membru originar din Dej, iar lumea a cântat alături de ei, cu mâinile sus, Ne vedem la Cluj sau Muro Shavo.  Ei au mai fost oaspeți la zilele orașului în urmă cu 10 ani.

video în continuare

Dar au trecut 20 de ani de când au cântat 3SE la Gherla, la Ring. În 1997 ei s-au auzit pentru prima dată la discotecă la Gherla, cu celebra piesă Ai plecat, cu care a și început concertul de sâmbătă. Au venit la concert adulți care s-au maturizat pe piesele lor, copii care știau versurile pe de rost, dar și fani înrăiți din diverse colțuri ale țării, cei care nu ratează niciun concert al trupei lor de suflet.

N-a lipsit din program Amitirile, Te plac, Emoții, Focul, Îmi plac ochii tăi, dar și o aducere aminte a hiturilor românești din ultimii 20 de ani, de la BUG Mafia, Phoenix, Akcent, Hi-Q sau O-zone.

La ieșirea de pe scenă, Laurențiu, Mihai și Viorel au fost asaltați de fani, care nu i-au lăsat să plece până nu s-au fotografiat împreună.

video în continuare

Aproape de miezul nopții și până spre dimineață au mixat pentru public DJ locali.

Duminică seara sunt așteptați la scena din parc The Motans, asta după ieșirea la iarbă verde cu comunitățile locale de la cărămidărie.

Super-concert The Motans și focuri de artificii pe final la zilele orașului – VIDEO

 

 

 

 

sus(0)jos(1)

laborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestely tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns