angajare bucatar gherla dej cluj locuri de munca

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata banca alianta cluj dobanda gherla gherla dentist stomatologie cabinet artdent telefon tigla metalica depozit gherla mondial dej cluj locuri de munca gherla dej cluj sofer mariflor spalatorie auto self service gherla petrom locuri de munca gherla angajare sofer livrare pizzerie al kimbo vintahe pub vanzare gherla dej cluj cafenea afacere salon masaj gherla vitality

petrecere caritate gherla escape

Petrecere caritabilă pentru un băiețel bolnav din Gherla. A venit lume peste așteptări – VIDEO

Cazul lui Darius, un băiat bolnav în vârstă de 8 ani, din Gherla, a impresionat mulți oameni cu suflet mare, care au lăsat deoparte treburile mărunte și au venit la petrecerea caritabilă organizată cu scopul strângerii de fonduri pentru o operație în străinătate.

Vineri seara de la ora 19 s-a dat startul la Escape pentru prima petrecere de acest gen organizată la Gherla. Comunitatea locală a dovedit că știe să fie prezentă alături de semeni nu doar la bine, ci și la greu.

Aproximativ 250 de persoane au plătit invitația de 80 de lei, pentru care au avut parte de o seară specială. Micuțul Darius le-a mulțumit așa cum a știut cel mai bine, în versuri, celor prezenți, pentru mâna de ajutor întinsă. A fost prezent și învățătorul Ioan Rus de la Școala Nr. 1, cel care s-a implicat extrem de serios în campania de ajutorare.

galerie foto gherla

A răspuns chemării și Angela Rusu, care a cântat plină de emoții cele mai frumoase melodii, alături de „Dansatorii de pe Someș”. Oaspeții au mai avut parte de un recital la saxofon cu Gabi Matei, de un număr muzical plin de energie cu Vlad Gliga & Vibes Live Band. Au mai cântat Doris Pădureanu, Ioana Ispas și Alex Onofrei. S-a organizat și o tombolă cu premii, constând în tablouri semnate Alex Onofrei și vouchere valorice.

„Au venit oameni peste așteptările noastre”, a spus Vlad Bărbos, organizatorul petrecerii, care a transmis mulțumiri tuturor celor care s-au implicat pentru ca Darius să treacă cu bine peste aceste momente mai dificile.

Rezultatele campaniei urmează să fie anunțate zilele următoare.

video – imagini de la petrecerea caritabilă

sus(43)jos(0)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns