taxi gherla telefon
mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon
untold cluj 2018

Peste 84.000 de oameni în prima zi la Untold 2018 la Cluj – cum a fost și ce urmează – VIDEO

Peste 84.000 de oameni au trecut, în prima zi, pragul tărâmului plin de magie, UNTOLD. Artiștii care au concertat în prima seară s-au arătat impresionați de scena principală a festivalului UNTOLD dar și de numărul mare de participanți.

albin kaczka untold cluj

Pentru prima dată, pe Main Stage a urcat DJ Albin Kaczka din Gherla, care alături de dj-ii de la Partydul Kiss FM  a făcut deschiderea festivalului.

video în continuare

Cei mai așteptați artiști au fost cei de la THE CHAINSMOKERS, care au ajuns pentru prima dată în România, pe scena principală UNTOLD. În timpul concertului, membrii trupei au îmbrăcat tricoul echipei naționale de fotbal a României.

„Suntem pentru prima dată în România dar foarte mulți artiști din jurul nostru vorbesc un an întreg despre acest festival și abia am așteptat să ajungem aici. După ce am fost anunțați în line-up-ul festivalului am primit zeci de mii de mesaje de la fanii noștri de aici. Nu ne-a venit să credem cât suntem de așteptați aici și îi asigurăm că vom reveni cât de curând. ”, au declarat membrii trupei THE CHAINSMOKERS.

Pe scena principală a urcat aseară și trupa Parov Stelar, atât de așteptată în fiecare an de fanii festivalului UNTOLD.
„Publicul de aici nu se poate compara cu nici un alt public din lume. De fiecare dată când ajungem aici simțim căldura cu care ne primesc și energia lor pozitivă. E o plăcere să ne reîntoarcem pe scena festivalului UNTOLD”, au declarat cei de la PAROV STELAR.

Un alt artist așteptat de fanii festivalului a fost dj-ul DIPLO. Aflat și el pentru prima dată în România a rămas uimit de numărul mare de fani dar și de întreaga producție a festivalului. Prima seară a continuat cu un artist deja cunoscut de fanii UNTOLD dar și aflat în topul preferințelor lor, AFROJACK. De fiecare dată când urcă pe mainstage-ul UNTOLD, artistul îi poartă pe fanii lui printr-o experiență muzicală unică, plină de energie și culoare.

Deschiderea oficială a festivalului a fost marcată cu focuri de artificii și povestea universului UNTOLD 2018: WOLF SPIRIT. Pe scena principală a festivalului UNTOLD au urcat în prima seară Mahmut Orhan, The Asteroids Galaxy Tour, Parov Stelar, The Chainsmokers, Oliver Heldens, Diplo, Afrojack și Will Sparks. Pe celelalte scene au concertat alți peste 40 de artiști: Nina Kraviz, Pan Pot, Borgore, Foreign Beggars, Pendulum , Gareth Emery și mulți alții.

Untold Sessions by DeMoga Music & Inspired by Visa se întâmplă în fiecare zi, în incinta festivalului!

 

Untold și DeMoga Music au transformat un autocar într-un studio muzical, complet echipat și funcțional, amplasat în zona Artists Village din incinta festivalului Untold. Artiști din line-up-ul Untold vor lucra în studio împreună cu producătorii și compozitorii DeMoga Music. Proiectul Untold Sessions by DeMoga Music & Inspired by Visa este o premieră pentru România.

Prima sesiune de studio a avut loc în prima zi a festivalului și l-a avut ca invitat special pe DJ-ul Will Sparks. Echipa DeMoga Music a lucrat două piese împreună cu artistul, Will Sparks mărturisind că nu a mai văzut niciodată un studio muzical mobil, complet funcțional, amplasat chiar în incinta unui festival.

Artiștii care au confirmat participarea la următoarele sesiuni în studioul Untold Sessions by DeMoga Music sunt Danny Avila, Zwette, Manuel Riva, Steff Da Campo, Foreign Baggers, Jack Perry.

Festivalierii au șansa de a câștiga una dintre cele 6 experiențe zilnice în studioul Untold Sessions by DeMoga Music, plătind cu cardul Visa, în incinta festivalului Untold.

Vineri, în a doua zi de festival, urcă pe Main Stage Jason Derulo, de la ora 21 si Tiesto, de la ora 2,30.

PROGRAM MAIN STAGE – 3 august

17,00 Manuel Riva
19:00 Vanotek
21:00 Jason Derulo
22:15 Opening Ceremony
22:30 Kygo
00:20 Tiësto
02:30 Don Diablo
04:10 KSHMR
06:10 Closing Ceremony

sus(1)jos(1)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon apartament chirie gherla

Lasă un răspuns