taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj fundatura iclod irrom fabrica calorifere salariu
pro romania alegeri europarlamentare gherla
psd alegeri europarlamentare gherla cluj
pnl alegeri europarlamentare gherla cluj adrian oros
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla
politist mita sofer masina

Peste 30 de șoferi au rămas fără permis la Gherla în 3 zile

Poliţiştii Compartimentului Rutier Gherla au acţionat în perioada 1-3 martie pentru prevenirea accidentelor rutiere produse pe fondul încălcării regimului legal de viteză, depăşirilor neregulamentare şi conducerii sub influenţa alcoolului. Acţiunea s-a desfăşurat pe  D.N. 1C şi pe raza municipiului Gherla.

Pentru abaterile constatate, poliţiştii au aplicat 64 de sancţiuni contravenţionale, 60 dintre acestea pentru depăşirea limitei legale de viteză.

Au fost reţinute 34 de permise de conducere, în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru o perioadă determinată. Dintre acestea, 33 au fost pentru depăşirea regimului legal de viteză şi unul pentru conducere sub influenţa alcoolului.

De asemenea, a fost reţinut un certificat de înmatriculare şi a fost retras un set de plăcuţe de înmatriculare. Au fost constatate şi trei infracţiuni la regimul rutier.

foto: arhiva

sus(26)jos(8)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns