taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla locuri de munca gherla angajare restaurant fiesta bucatar ospatar locuri de munca gherla angajare sticlar sticla dej clujr
vaccinare gherla covid

Peste 1000 de locuri libere pentru vaccinare Covid la Gherla, cine se poate programa

Activitatea din centrul de vaccinare organizat la nivelul municipiului Gherla continuă fără probleme. Până pe 26 februarie, cu ajutorul unui colectiv medical dedicat, s-au administrat 2612 vaccinuri anti Covid-19, fără nicio reacție adversă severă, a anunțat viceprimarul Paul Măhălean.

Începând de luni, 1 martie, se va deschide un flux nou la nivelul centrului de vaccinare din Gherla, de la liceul cu predare în limba maghiară de pe strada Fermei, ceea ce înseamnă încă 1180 de poziții disponibile pentru programare în platformă. Vaccinarea se va face cu serul Pfizer BioNtech.

Programarea pentru vaccinare se va putea realiza începând de sâmbătă, 27 februarie, și se adresează persoanelor vulnerabile care, potrivit Strategiei naționale de vaccinare împotriva COVID-19, fac parte din etapa a II-a, respectiv persoanele cu boli cronice, cu vârste peste 65 de ani și persoanele cu dizabilități.

Având în vedere că se vor putea programa și persoane din alte orașe, este foarte important pentru comunitatea noastră ca persoanele interesate și eligibile sa urmărească activarea pozițiilor în platforma și să realizeze programare cât mai repede posibil pentru a rezerva un loc sigur.

Modalitățile de programare la vaccinare sunt cele deja cunoscute, respectiv individual, prin aparținători sau prin direcțiile de asistență socială de la nivelul primăriilor, prin intermediul platformei electronice, a medicului de familie/curant, cât și prin call center, la numărul unic 021.414.44.25, ori sau la numerele de suport destinate fiecărui județ în parte, disponibile pe platforma de informare: https://vaccinare-covid.gov.ro.

foto: arhiva

sus(24)jos(12)

1 comentariu

  1. Persoana cu virsta peste 65 de ani, onorabila si cu bun simt, fara legaturi sau carnet de partid ,neposesoare de echipamente sau gadgeturi care mi-ar facilita conexiuni directe la responsabilii locali, doresc a ma vaccina fara a ocupa locul unei persoane vulnerabile sau cu dezabilitati. Cum ar trebui sa procedez in vederea obtinerii unui vaccin din acest lot, in orasul meu natal Gherla?
    Scapa cine poate !

    sus(1)sus(0)

Lasă un răspuns