taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
gama optic gherla ochelari rabla oftalmologie analize medicale dej cluj
apartament vanzare gherla
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla angajare infirmiera camin varstnici rebeca santioana taga gherla cluj creare site web gherla dej cluj
peste plasa gherla taga

Peste 100 de kg de pește găsite de polițiștii din Gherla într-un portbagaj, doi bărbați cercetați

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Gherla – Secția 7 Poliție Rurală au depistat în flagrant doi bărbați, în timp ce transportau într-un autoturism, fără a deține documente legale, cantitatea de 122 de kilograme de pește.

În dimineața zilei de 1 martie, în jurul orei 02.00, bărbații de 40 și 46 de ani, din municipiul Gherla au fost depistați de polițiști pe DJ 172A, în localitatea Țaga.

În urma controlului, în autoturism au fost descoperite plase de monofilament și cantitatea de 122 de kilograme de pește, din specia șalău, știucă și caras.

peste plasa gherla taga

În baza verificărilor efectuate de polițiști a rezultat faptul că respectiva cantitatea de pește ar fi fost sustrasă de cei doi la data de 28 februarie, în jurul orei 23.00, dintr-o amenajare piscicolă situată în localitatea Geaca.

Sunt efectuate cercetări într-un dosar penal întocmit pentru săvârșirea infracțiunilor de furt calificat, deținerea și transportul fără documente legale a peștelui și deținerea sau utilizarea uneltelor de plasă de tip monofilament.

sus(52)jos(3)
apollo livada mobila angajare muncitor angajare sofer tir gherla dej cluj

Faci un comentariu sau dai un răspuns?