hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata

we love retro cluj

Peste 10.000 de oameni au vibrat la We Love Retro pe muzica anilor ‘80 – ‘90, “Cause WE are young” – VIDEO

C.C. Catch, regina disco a anilor ‘80-’90, a fost vedeta serii la We Love Retro 2018, a 5-a ediție organizată la Sala Polivalentă în Cluj Napoca.

Cântăreața a revenit de două ori pe scenă, în aplauzele întregii săli. Publicul a fredonat bis-urile “I Can Lose My Heart Tonight” și “Cause You Are young”. Super hiturile artistei au încântat întreagă sală și au adus o notă de nostalgie în inimile spectatorilor de toate vârstele.

Atmosfera de la We Love Retro, the biggest party în România, a fost încălzită de N&D și N-Trance, într-o călătorie efervescență către anii tinereții, cu piese că “Vreau să plâng”(N&D) și “Stayin’ Alive”, “Set you Free” (N-Trance).

video: Gherla FM

Exploziile de confetti și jocurile de lumini au completat spectacolul artiștilor și au ridicat toată sala în picioare. Energia a fost rapid recuperată în zona de food court, accesibilă tuturor.

East 17 și Masterboy & Trixy Delgado au încântat cu hit-urile “Stay Another Day”, “House of Love”, “Generation of Love” și “Feel The Heat Of The Night”.

În paralel cu spectacolul oferit de artiști pe scena principala, pe scena 2 DJ Lupașcu a întreținut un număr mare de petrecăreți cu muzică mixată pe benzi de magnetofon și viniluri, ca pe vremuri.

Brooklyn Bounce a încheiat spectacolul pe ritmuri de dance, trance și house și puțini au observat că ora de program a evenimentului a fost depășită.

În urma experienței dobândite cu cele cinci ediții ale evenimentului We love Retro, organizatorul Spotlight a dat asigurări că și la următoarele ediții vor veni la Cluj vedete mari ale muzicii retro.

foto: Facebook

sus(11)jos(0)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns