taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla locuri de munca gherla dej cluj mariflor muncitor locuri de munca gherla dej cluj mobila montaj outlet locuri de munca gherla dej cluj mecanic alis electrician
pescuit crap concurs pescarita

Pescăriță din Gherla la concurs de pescuit feminin la crap, se pregătește pentru concurs internațional

Pescuitul strârnește pasiuni mari și în rândul reprezentantelor sexului frumos. La sfârșitul săptămânii trecute, o pescăriță din Gherla a participat la prima ediție a Campionatului privat de pescuit la crap al AGVPS, secțiunea senioare.

pescuit crap concurs pescarita

Timp de patru zile, între 18-21 iunie, la iazul Bila II din județul Giurgiu, concurente din întreaga țară și-au demonstrat îndemânarea cu undița, la evenimentul organizat de Asociația Liga Cluburilor de Crap.

pescuit crap concurs pescarita

Între concurente, Andreea Oltean din Gherla a format echipa MG Special Carp 2 împreună cu Andreea Barzan, din Focșani. Cele două împătimite ale pescuitului activează la Clubul MG SPECIAL CARP din Bistrița-Năsăud, afiliat AGVPS.

pescuit crap concurs pescarita

„Pasiunea o aveam în sânge de mică”, spune pescărița din Gherla. „Mergeam mereu cu cu familia la pescuit, iar apoi, doar ca distracție. Am început sa pescuiesx mai „profesional” în urma cu patru ani, când l-am cunoscut pe partenerul meu, practic el m-a inițiat în pescuitul la crap. De atunci am continuat sa ies la mici partide ,de fiecare data când aveam acazia. Așa am ajuns să dau rezultate cât de cât bune. Cel mai mare pește prins de mine a fost de 24+ kg!

Am avut ocazia să participăm la acest concurs și am zis hai să încercăm să vedem ce rezultate putem să dăm. Fiind amândouă începătoare, a fost destul de greu. A mai fost vremea nefavorabilă, care a îngreunat pescuitul, au mai apărut probleme personale ale coechipierei mele, care nu a mai putut pescui și a rămas la cort.

Astfel am rămas singură, deja eram destul de jos cu punctajul, dar am reușit în ultimele 12 ore de concurs să mai pun câteva kilograme la punctaj.

pescuit crap concurs pescarita

Concursul a fost minunat, o competiție frumoasă. Mi-a făcut mare placere că am putut să particip la prima ediție!”

Întrecerea a fost și una pentru calificări și pentru formarea unui lot național care va participa la concursul mondial de pescuit feminin din Anglia, în 2021. Astfel, patru echipe, dintre care una de rezervă, vor pleca anul viitor la mondiale.

pescuit crap concurs pescarita

ACTUALIZARE

În urma publicării articolului,  Ștefan Popescu, președintele Federației Române de Pescuit Sportiv a dorit să facă câteva precizări.

„Pentru o mică informare, la Campionatele Mondiale participă echipele reprezentative naționale, angrenate într-un Campionat național, nu într-un așa zis Campionat privat al AGVPS, organizat de o așa zisă liga aflată acum în proces de lichidare la Tribunalul București pentru activități sportive neautorizate. Mai mult, atât AGVPSR, cât și cel ce se prezintă ca președinte al acestei ligi, sunt cercetați penal pentru fraudarea unor fonduri. Participanții la astfel de întreceri trebuie să afle că la competiții mondiale merg sportivi autorizați, iar participarea sub culorile României se face doar cu autorizarea Ministerului Tineretului și Sportului”.

sus(41)jos(0)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns