hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata mariflor sofer angajare locuri de munca gherla dej cluj

marijuana cannabis droguri

Persoane reținute pentru trafic de droguri – percheziții în Cluj și Bistrița-Năsăud – ce au găsit polițiștii

Polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate, sub coordonarea D.I.I.C.O.T. – B.T. , cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române, au efectuat 22 de percheziții la domiciliile unor persoane bănuite de trafic de droguri. 14 persoane au fost reținute pentru 24 de ore.

Joi, 7 iunie, polițiștii de combatere a criminalității organizate din Bistrița-Năsăud, cu suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – B.T. Bistrița-Năsăud, au efectuat 22 de percheziții, în Bistrița și Cluj-Napoca.

Activitățile au vizat mai multe persoane bănuite că ar face parte dintr-o grupare infracțională, specializată în traficul de droguri de risc de proveniență proprie și din străinătate.

În urma investigațiilor, au rezultat indicii că în cursul anului 2016, pe raza județului Bistrița-Năsăud a fost constituit un grup infracțional organizat specializat în comercializarea de droguri de risc, respectiv cannabis. Ulterior, la grup ar fi aderat și alte persoane, de pe raza județului. Totodată, polițiștii au stabilit că membrii grupării ar fi cultivat cannabis, pe care ulterior l-ar fi comercializat.

În urma perchezițiilor, polițiștii au descoperit 3 culturi de cannabis, instalații de iluminat, fertilizatori, muguri de canabis, 14 grindere, un cântar electronic, dispozitive pentru fumat și role cu foi pentru țigări. De asemenea, au mai fost ridicate 21 de telefoane mobile, 10 laptopuri și sume de bani.

Față de 14 persoane a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, acestea fiind cercetate pentru constituirea de grup infracțional, deținere și trafic de droguri de risc.

La acțiune au participat și polițiști de combatere a criminalității organizate din Cluj, Maramureș și Sălaj, colegi de la Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud, jandarmi ai Grupării de Jandarmi Mobilă ”Regele Ferdinand I” Târgu-Mureș, specialiști ai Direcției Regionale Vamale Cluj-Napoca.

sus(0)jos(0)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns