taxi gherla telefon
psd gherla alegeri locale ioan neselean
pro romania tiberiu baraian pro romania gherla alegeri locale 2020 candidat
boca ioan pmp gherla alegeri locale 2020
alin tise pnl cluj
locuri de munca gherla dej cluj fundatura iclod irrom fabrica calorifere salariu
kasza tamas alegeri locale gherla primar 2020
usr plus gherla alegeri locale 2020 candidat
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon nisip balast gherla canalizare fose septice transport materiale constructii gherla dej cluj angajare bucatar locuri de munca gherla dej cluj conte restaurant angajare locuri de munca infirmier camin varstnici rebeca snatioana gherla dej cluj
inecat scafandru smurd pompieri

Un bărbat găsit înecat în lac la Diviciorii Mici

pmp  muresan adrian alegeri locale gherla consilier 2020
Un apel la 112 a anunțat luni în jurul orei 15.15 găsirea unei persoane decedate într-un lac, în localitatea Diviciorii Mici. La locul indicat s-au deplasat echipaje medicale și poliția.

Pompierii de la Detașamentul din Dej au intervenit cu o autospecială și cu barca pneumatică.

Cadavrul găsit aparține unui bărbat în vârstă de aproximativ 45 de ani. Trupul neînsuflețit se afla pe un lac artificial de mică adâncime și a fost văzut de localnici, care au dat alarma. Se pare că omul respectiv a fost văzut ultima dată vineri. Nu a fost necesară lansarea la apă a bărcii pneumatice, întrucât apa nu era adâncă, iar cadavrul a fost tras pe mal cu o cange de catre pompieri, a declarat Ciprian Cornea, purtătorul de cuvânt al ISU Cluj.

Din cercetările polițiștilor a rezultat că un bărbat de 46 de ani din judetul Bacău lucra avea grijă de o turmă de oi la o fermă din apropiere. Ultima dată, ciobanul ar fi fost văzut în viață sâmbătă.

Din primele informații, se pare că bărbatul se afla sub influența alcoolului la momentul producerii evenimentului. Nu sunt suspiciuni până in acest moment în ceea ce privește împrejurările în care s-a produs decesul.

În acest caz s-a deschis dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă.

foto: arhiva

sus(5)jos(7)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon parbriz luneta gherla dej cluj atelier service

Lasă un răspuns