ochelari gherla gama optic
lemnul verde cofetarie gherla prajitura tort telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon angajare mariflor responsabil manager magazin gherla dej bistrita
accident tren livezile bistrita nasaud

Om lovit de tren la Răscruci, victima a decedat

Un apel la 112 a anunțat vineri după-amiază faptul că o persoană a fost lovită de un tren la Răscruci, în comuna Bonțida.

Polițiștii Postului de Poliție Transporturi Feroviare Gherla au fost sesizați în jurul orei 14.45 cu privire la un accident feroviar produs în halta Răscruci.

Din cercetările efectuate de polițiști la fața locului a reieșit faptul că un bărbat de 81 de ani, din municipiul Dej, a fost accidentat de trenul care circulă pe relația Cluj-Napoca – Baia Mare.

Au intervenit pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca. La misiune au fost trimise două autospeciale cu modul de descarcerare. În sprijin a venit și un echipaj de Ambulanță.

Echipajele medicale prezente la fața locului au constat faptul că omul suferise leziuni incompatibile cu viața.

Trupul bărbatului a fost transportat la Institutul de Medicină Legală Cluj-Napoca, în scopul efectuării necropsiei.

Pentru verificarea tuturor împrejurărilor în care s-a produs nefericitul eveniment, în cauză s-a deschis un dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpa.

foto: arhiva

fotografi video evenimente nunta botez majorat gherla dej cluj creare site web gherla dej cluj

Lasă un răspuns